Τσιτσιπάς: “Ολυμπιακό μετάλλιο και τίτλος Grand Slam οι στόχοι για το 2024”

Υψηλά φαίνεται πως ανεβάζει τον πήχη ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο6) εν όψει των αγωνιστικών του υποχρεώσεων για το 2024.

Ο Έλληνας τενίστας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο The National, αποκάλυψε πως μεγάλος του στόχος είναι να δώσει στην Ελλάδα ένα Ολυμπιακό μετάλλιο στους προσεχείς αγώνες του Παρισιού, ενώ δεν έκρυψε και τη φιλοδοξία του για κατάκτηση ενός από τα τέσσερα Grand Slam.

“Θέλω προφανώς να φέρω ένα Ολυμπιακό μετάλλιο πίσω στη χώρα μου, αυτός είναι ο στόχος μου”, δήλωσε αρχικά το νούμερο έξι της παγκόσμιας κατάταξης, πριν προσθέσει ότι “θέλω, επίσης, να κερδίσω ένα Grand Slam”.

Στη συνέχεια στάθηκε στις συνθήκες που θα του επιτρέψουν να επιτύχει τους στόχους του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πορεία της αποκατάστασης του τραυματισμού που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στον δεύτερο αγώνα του ATP Finals τον προηγούμενο μήνα, με συνέπεια να αποκλειστεί από τη συνέχεια του τουρνουά.

“Σίγουρα, για να μπορέσω να κάνω αυτά τα πράγματα πρέπει να είμαι υγιής, διότι υπήρξε μια περίοδος φέτος που ορισμένες συνθήκες δεν μου επέτρεψαν να αποδώσω στο 100%. Μιλάω για τις περιπτώσεις που εμφανίστηκαν μετά το Αυστραλιανό Όπεν φέτος και προς το τέλος της σεζόν”.

Πέρασα μερικές εβδομάδες προσπαθώντας να βρω μια λύση σε όλα αυτά τα σωματικά προβλήματα και νομίζω ότι απέδωσε καρπούς, αφιερώνοντας τον εαυτό μου στην αποθεραπεία”.

Πλέον, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προετοιμάζεται για το United Cup του Σίδνεϊ, στο οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη, με τον εναρκτήριο αγώνα να είναι κόντρα στη Χιλή στις 2 Ιανουαρίου.

To Top