Τσιτσιπάς: «Ο πατέρας μου είναι εδώ για να μείνει, δεν έχω πρόθεση να τον αλλάξω»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκαθάρισε πως η συνεργασία με τον πατέρα του ως προπονητή, θα συνεχιστεί.

Με τον Απόστολο Τσιτσιπά ως προπονητή θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπως ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του πριν το Masters της Σαγκάη.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας τόνισε πως ο πατέρας του είναι δίπλα του ακόμα και όταν δεν βρίσκεται εκεί με τη φυσική του παρουσία, υπογραμμίζοντας πως δεν σκοπεύει να τον αλλάξει.

«O πατέρας μου ήταν πάντα δίπλα μου. Ακόμα και όταν δεν ήταν εκεί και ο κόσμος δεν τον έβλεπε, εκείνος ήταν στο πλευρό μου, ψηφιακά. Είναι εδώ για να μείνει, δεν έχω πρόθεση να τον αλλάξω ποτέ ή να τον διώξω. Ο κόσμος πάντα θα φτιάχνει φήμες ή θα προσπαθεί να χαλάσει αυτό που έχεις με κάποιον που είναι πολύ κοντά σου με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι ένας άνθρωπος που δεν θα είναι ποτέ εκτός», ανέφερε αρχικά.
Όσο για τη συνεργασία του με τον Μαρκ Φιλιππούση, με τον οποίο συνεργάστηκε στα τουρνουά του Los Cabos, του Τορόντο του Σινσινάτι και στο US Open, ξεκαθάρισε:
«Ο Μαρκ Φιλιππούσης δεν είναι πια μέλος της ομάδας. Ήθελα να δοκιμάσω με έναν προπονητή και να δω πως θα πάει. Ήταν λίγο ασυντόνιστο με διάφορους τρόπους. Η απουσία του πατέρα μου με έκανε να νιώσω πως χάνω μέρος της ταυτότητάς μου ως παίκτης. Δεν ήμουν σε θέση να προσαρμοστώ στις νέες μεθόδους του Μαρκ, τον οποίο θαύμαζα και μου άρεσε πολύ να παρακολουθώ όταν ήμουν μικρότερος».

To Top