Τσιτσιπάς-Παγδατής στο διπλό του Ρολάν Γκαρός!

Ελληνοκυπριακή συμμαχία θα έχουμε στο προσεχές Roland Garros καθώς Στέφανος Τσιτσιπάς και Μάρκος Παγδατής θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα αγωνιστούν από κοινού στο διπλό του γαλλικού τουρνουά.

Οι ημιτελικοί του Champions League παίζουν στο Stoiximan.gr με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δημιούργησε προσωπικό ρεκόρ, καθώς έκανε νέο άλμα 19 θέσεων και ανέβηκε για πρώτη φορά, στην καριέρα του, στο Νο 44 της παγκόσμιας κατάταξης, σύμφωνα με την ATP και την καινούρια λίστα της γι’ αυτό το επταήμερο.

Ο 19χρονος πρωταθλητής έχει 1.106 βαθμούς και η «εκτόξευση» του οφείλεται στην εκπληκτική πορεία έως τον τελικό του Open της Βαρκελώνης, όπου ηττήθηκε από τον Ράφα Ναδάλ.
Αυτές τις ημέρες ο νεαρός σταρ αγωνίζεται στο τουρνουά του Εστορίλ στην Πορτογαλία, όπου ήδη πέρασε στο 2ο γύρο, αλλά ετοιμάζει και τα πλάνα του για τα επόμενα τουρνουά. Σύμφωνα με τον ίδιο, για πρώτη φορά στην καριέρα του και μάλιστα σ’ ένα Grand Slam, o Έλληνας πρωταθλητής θα μοιραστεί την πλευρά του στο γήπεδο με τον Μάρκο Παγδατή!

Συγκεκριμένα αναμένεται ν’ αγωνιστεί στο διπλό του Roland Garros στο τέλος αυτού του μήνα, με παρτενέρ τον Κύπριο πρωταθλητή, ο οποίος ήταν φιναλίστ στο Australian Open το 2006.

To Top