Τσιτσιπάς: «Το σώμα μου άντεχε τον πόνο, αλλά δεν αντέχω να μην είμαι ανταγωνιστικός!»

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αναγκάστηκε ν’ αποσυρθεί από το Paris Masters.

Τον λόγο που αναγκάστηκε να αποχωρήσει στη μέση του αγώνα, από το Paris Masters, ανέφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσω ανάρτησης στα social media, λέγοντας πως έπρεπε να δώσει προτεραιότητα στην υγεία του.

Αναλυτικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρει:

«Το σώμα μου μπορούσε να αντέξει τον πόνο αλλά δεν αντέχω να μην είμαι ανταγωνιστικός. Οι τραυματισμοί είναι ο καλύτερός μας δάσκαλος για το πόση αγάπη έχουμε για ένα άθλημα και χθες αναγκάστηκα να εγκαταλείψω από έναν αγώνα λόγω μιας φλεγμονής στον αγκώνα μου που αντιμετωπίζω εδώ και καιρό.

Αγωνίζομαι σιωπηλά για μερικά τουρνουά τώρα και αντιμετωπίζω τον τραυματισμό, αλλά σε κάποιο στιγμή πρέπει να δώσω προτεραιότητα στην υγεία μου για να έχω μέλλον στο άθλημα που είναι πολύ κοντά στην καρδιά μου.

Αυτό είναι κάτι που δεν το έχω μοιραστεί ακόμα, αλλά επειδή κάποιοι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί αποχώρησα στη μέση του αγώνα, αυτός είναι ο λόγος.»

To Top