Τσιόνκης: “Κουράσαμε τον λαό του Άρη, πρέπει να είμαστε ενωμένοι”

Ο Στέφανος Τσιόνκης θα κατέβει υποψήφιος μαζί με τον Λάμπρο Σκόρδα. «Δεν είμαι οικονομολόγος επενδυτής επαγγελματίας παράγοντας. Είμαι ένα κομμάτι από εσάς. Ελεύθερος επαγγελματίας, πατέρας τριών παιδιών και πάνω απ` όλα Αρης» είπε για να συνεχίσει:

Οι περισσότεροι γνωρίζετε πως βρίσκομαι εδώ και ότι ον κ. Σκόρδα δεν τον γνώριζα. Την ώρα που ο Αρης ήταν σε ελεύθερη πρόταση, Το μυαλό των περισσότερων πήγαινε σε ένα πρόσωπο. Πολλοί κρύφτηκαν. Προσωπικά είχα κάνει πολλά τηλεφωνήματα. Όλοι μου είπαν ότι είμαι τρελός για δέσιμο. Αυτό δεν το άκουσα μόνο από τον κ. Σκόρδα.

Βάλαμε μπροστά ένα άτομο να κρατήσει ζωντανή την ιστορία 99 χρόνων. Αυτό δεν μπορούμε να το πετάξουμε στα σκουπίδια. Αγνώμων και αχάριστος δεν θα γίνω ποτέ απέναντι στον κ. Σκόρδα, τον SUPER 3, τους Ιερολοχίτες και γενικά στον λαό του Αρη. Κουράσαμε τον λαό του Αρη. Ο Αρης γεννήθηκε για να πρωταγωνιστεί. Πρέπει να έρθει επενδυτής. Είναι ό,τι καλύτερο και όποιος δεν το πιστεύει, είναι τρελός. Άλλο όμως να το λέμε και άλλο να το καπηλευόμαστε για να πάρουμε καρέκλα. Ο λαός του Αρη έχει ανάγκη από πράξεις. Μέχρι την ώρα του πραγματικού επενδυτή, ο Αρης πρέπει να βαδίζει σε ήρεμα νερά. Είναι μεγάλη ομάδα και δεν γίνεται να μικραίνει άλλο. Πιστεύω ότι σε λίγες μέρες θα πάμε στις κάλπες. Μοναδικός νικητής να είναι ο Αρης. Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους και όχι σε στρατόπεδα».

To Top