Τσιώλης: “Αισθάνομαι χαρά που θα ξαναδώ τον Άρη”

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε και πάλι με καλά λόγια για τον Άρη και τη σύντομη θητεία του στην ομάδα, αναφέρθηκε στην παρουσία του νέου προπονητή των κίτρινων, αλλά και για το πρόβλημα συνοχής της δικής του ομάδας, καθώς ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει τους κίτρινους χωρίς έξι παίκτες.

Ο τεχνικός της ομάδας της Τρίπολης είπε στην κάμερα της NOVA πως “δεν θα πρέπει να σταθούμε στο σερί (έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες στην Τρίπολη), δεν πρέπει να χαλαρώνουμε. Κάθε παιχνίδι είναι μια καινούρια αρχή. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που και ιστορία έχει και μια ομάδα που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με πολύ σοβαρότητα. Θα είναι ένα ματς πολύ δυνατό, με πολύ πάθος και εμείς θέλουμε να βγάλουμε τα χαρακτηριστικά μας στο γήπεδο, την ταχύτητα, το συνδυαστικό παιχνίδι, την ομαδικότητα πάνω από όλα, για να μπορέσουμε να ελπίζουμε στο θετικό αποτέλεσμα”.

Για τις απουσίες που έχει ο Αστέρας είπε πως “το πρόβλημα έχει να κάνει με τη συνοχή. Αυτή η ομάδα είχε παίκτες που έπαιζαν μαζί αρκετό καιρό. Τα παιδιά που θα κληθούν να αντικαταστήσουν τους παίκτες είναι σε καλή κατάσταση. Οι απουσίες μπορεί να επιφέρουν ένα πρόβλημα στη συνοχή. Ευκαιρία τους είναι να δείξουν ότι μπορούν και για την ομάδα να δικαιωθεί για τις επιλογές της. Η συνοχή έχει να κάνει μέσα στο παιχνίδι με την ψυχραιμία, την αυτοπεποίθηση. Τα παιδιά που θα κληθούν να αντικαταστήσουν δουλεύουν και προπονούνται πάνω σε ένα πλαίσιο”.

Για το παρελθόν του στον Άρη σχολίασε: “Ο Άρης είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα από αυτή που είχα εγώ. Αισθάνομαι χαρά που θα ξαναδώ τον Άρη. Με συνδέουν καλές αναμνήσεις. Είχα δύο ήττες σε 12 αγώνες, είχα δεθεί με τον κόσμο, αισθάνθηκα όμορφα. Θα το δούμε με καλά συναισθήματα το παιχνίδι. Ούτε ο Αστέρας με τον Άρη έχει διαφορές. Μας χωρίζουν μόνο 90 λεπτά”.

Για την παρουσία του Λούκας Αλκαράθ στον πάγκο του Άρη είπε πως “όσο κι αν θέλουμε να λέμε ότι ένας προπονητής φέρνει νέα ψυχολογία, υπάρχει από την άλλη πλευρά το μειονέκτημα στο ότι πιθανώς δεν θα γνωρίζει τα χαρακτηριστικά των παικτών του. Μπορούν να τον βοηθήσουν τα άλλα μέλη του τεχνικού τιμ για αυτά. Μπορεί να δώσει έναν ψυχισμό, αλλά ενδεχομένως δεν γνωρίζει τόσο καλά τα χαρακτηριστικά των παιδιών”.

Για το ποιους παίκτες του Άρη υπολογίζει περισσότερο είπε: “Ο Άρης είναι ιστορική και μεγάλη ομάδα. Αντιμετωπίζουμε συνολικά τον Άρη και όχι κάποιον ποδοσφαιριστή”.

 

To Top