Τσιώλης: “Είναι τιμή η Εθνική ομάδα”

Το όνομα του είναι γεγονός ότι έπαιξε ενεργά όταν ανακοινώθηκε τόσο το “διαζύγιο” με τον Ρανιέρι, όσο και πριν η ΕΠΟ συμφωνήσει με την Ομοσπονδία για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της “γαλανόλευκης”.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, πέρα της Εθνικής επιβεβαίωσε και την πρόταση που έχει στα χέρια του από ομάδα του εξωτερικού

Για το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, τόνισε: “Είχε ακουστεί το όνομά μου, αλλά ένας επαγγελματίας προπονητής δεν μπορεί να περιμένει επ’ αόριστον,  αλλά πρέπει να δουλέψει άμεσα. Μπορούμε να κάνουμε μία άλλη συζήτηση επί του θέματος, αλλά ένας προπονητής έχει στο μυαλό του να εργαστεί στον πάγκο της εθνικής του ομάδας, είναι τιμή. Οι Έλληνες προπονητές είμαστε πιο κοντά σε σχέση με τους ξένους. Για αυτό αδικούμε τον Ρανιέρι που δεν ήταν γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Ο κάθε Έλληνας προπονητής που είναι χρόνια στο χώρο μπορεί να διαχειριστεί μία τέτοια κατάσταση».

Για το αν βρίσκεται σε συζητήσεις με κάποιον σύλλογο:

«Πέρα από μία ομάδα από το εξωτερικό που συζητάμε κάποια δεδομένα, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Από την προηγούμενη εβδομάδα έχω δεχθεί μία πρόταση, αλλά πρόκειται για μία ομάδα που βρίσκεται πολύ μακριά ακόμα και από την Ευρώπη».

To Top