Χωρίς κατηγορία

Τσιώλης: “Μπορεί 6αδα ο Άρης, προτιμούσα να έχω τη σημερινή ομάδα”

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης μίλησε για το πρωτάθλημα που “τρέχει”, υπογραμμίζοντας ότι ο Αρης μπορεί να έχει θέση στην πρώτη εξάδα. Παράλληλα, ομολόγησε ότι θα προτιμούσε να έχει το τιμόνι του… σημερινού Άρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

“Σίγουρα στις 3-4 πρώτες ομάδες θα είναι και ο ΠΑΟΚ από εκεί και πέρα μπορεί και ο Άρης και η ΑΕΚ να μπουν στην εξάδα. Αντιμετώπισα την ΑΕΚ και είδα πολύ κόσμο στο γήπεδο και μια ομάδα που πίεζε και προσπαθούσε να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο. Μπορεί να είναι στις 6-7 πρώτες ομάδες όπως και ο Άρης.

Η Βέροια με τον Πανιώνιο δεν δικαιούταν να χάσει, είχε πολλές φάσεις, είχε κατοχή αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Με ένα κακό αποτέλεσμα δεν γίνετε να τα ισοπεδώνουμε όλα”.

Για το ότι πρέπει να διαχειρίζονται σωστά το υλικό οι προπονητές: «Εγώ είμαι φαν του συστήματος και της τακτικής. Πρέπει μια ομάδα να δουλέψει σε αυτό και ας μην έχει τους μεγάλους παίκτες. Αν εμείς οι προπονητές διαχειριστούμε σωστά το υλικό που έχουμε και υποστηρίξουμε την φανέλα και την ιστορία της ομάδας τότε μπορεί να πάει ψηλά μια ομάδα».

Για την πρόταση που είχε από την ΑΕΚ αλλά και το ότι θα προτιμούσε να είναι στον τωρινό Άρη παρά σε εκείνον που ήταν: “Εγώ είχα πρόταση από την ΑΕΚ και αν δεν είχα συμβόλαιο με τον Αστέρα μπορεί να πήγαινα, μου αρέσει η πρόκληση. Θα προτιμούσα να είμαι στον τωρινό Άρη παρά σε αυτόν που πήγα γιατί θα έχει να κάνεις με νεαρούς παίκτες που δεν θα σου αντιδρούν και δεν θα σου δημιουργούν προβλήματα. Το σημαντικότερο σε αυτές τις ομάδες είναι η λειτουργία και θα πρέπει να έχεις δίπλα σου την διοίκηση και τον κόσμο».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Ο πρώτος γύρος θα είναι προσαρμογής γιατί δεν έχουν βρει τα πατήματά τους οι ομάδες. Αυτές που δεν έχουν προβλήματα και έχουν κρατήσει τον περσινό τους κορμό θα τα καταφέρουν».

Τέλος, αναφέρθηκε στη σωστή διαχείριση που πρέπει να κάνει κάθε ομάδα: «Μέσα από αυτή τη θύελλα πιστεύω ότι θα βγει κάτι καλό. Στον Αστέρα αυτή τη στιγμή οι διοικούντες δεν χρειάζεται να βάλουν ούτε ένα ευρώ. Η ομάδα έχει μπάτζετ 2,5-3 εκατομμύρια και από τα λεφτά που παίρνει της περισσεύουν κιόλας. Αυτά τα χρήματα τα παίρνει κάθε ομάδα και από ότι καταλαβαίνετε είναι θέμα σωστής διαχείρισης».

To Top