Τσιώλης: “Νίκες και στα φιλικά”, δείπνο ενότητας της διοίκησης

Ο Άρης προσπαθεί να κρατήσει αγωνιστικά τις ισορροπίες εν μέσω της παρατεταμένης διακοπής του φετινού πρωταθλήματος. Παράλληλα, αναζητεί να βρει το χαμένο αγωνιστικό του δρόμο, να επιστρέψει στις επιτυχίες και αποκτήσει την ηρεμία στο εσωτερικό του, αφήνοντας στην άκρη το άσχημο ξεκίνημα, μετά από δυο αγωνιστικές… Τεχνικό τιμ, διοίκηση και προπονητής δεν κάθονται, πάντως, με σταυρωμένα τα χέρια…

Ο Σάκης Τσιώλης όχι μόνο θέλει, αλλά ζητάει καθημερινά από την ομάδα να ανασυνταχθεί. Χαρακτηριστική της φιλοσοφίας που επικρατεί στην ομάδα, αλλά και των προθέσεων του Τσιώλη είναι η μίνι-ομιλία που έκανε ο προπονητής των κίτρινων στους ποδοσφαιριστές του πριν την προπόνηση της Τρίτης. Ο θεσσαλός τεχνικός ενόψει του τόσο του φιλικού της Τετάρτης με την Καλαμαριά, αλλά και θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα στο εσωτερικό της ομάδας ζήτησε από τους παίκτες να συγκεντρωθούν ενόψει του πρωταθλήματος.

“Το μυαλό σας θα πρέπει να είναι μόνο στο πώς θα καταφέρουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες”, ενώ ήταν απόλυτος σε ότι αφορά το DNA του νικητή που πρέπει να υπάρχει στην ομάδα. Τα λόγια του δεν άφησαν περιθώριο για δεύτερες σκέψεις: “Ευχαριστημένος θα είμαι μόνο με τη νίκη. Όχι ισοπαλία, αλλά νίκες. Νίκες ακόμη και στα φιλικά” είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, από την πλευρά της η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης θέλοντας να τονίσει τη σημασία της ενότητας και της προσπάθειας για μια νέα αρχή, θα παραθέσει δείπνο στο αγωνιστικό τμήμα το βράδυ της Πέμπτης. Σε αυτό θα έχουν άπαντες την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να βρεθούν κοντά και να λειτουργήσουν ως μια πραγματική ποδοσφαιρική οικογένεια.

To Top