Τσιώλης: “Ο Άρης παραμένει μεγάλη ομάδα και μπορεί να ανακάμψει”

Ο Σάκης Τσιώλης έχει αποδείξει ότι σέβεται τον Άρη και το πέρασμά του από την ομάδα και το έκανε και με τις δηλώσεις του ως τεχνικός των Ιωαννίνων, επισημαίνοντας πως οι κίτρινοι μπορούν να ανακάμψουν.

Ο Τσιώλης μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον αυριανό αγώνα τονίζοντας πως “ο Άρης παραμένει μία μεγάλη ομάδα και  θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε με μεγάλο σεβασμό. Είναι ένα πολύ κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Από τη μία ο ΠΑΣ Γιάννινα παίζει μέσα στην έδρα του και θέλει τη νίκη για να μπορέσει να κρατηθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και από την άλλη ο Άρη που κάνει έναν αγώνα για να μπορέσει να ανακάμψει όσον αφορά την άσχημη πορεία που έχει. Αναμένεται ένα πολύ δύσκολο και δυνατό παιχνίδι και ιδιαιτερότητες και των δύο ομάδων το κάνουν ακόμη πιο δύσκολο», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΣ.

Για το αν θεωρεί πως η άσχημη εικόνα του Άρη μπορεί να βγάλει εγωισμό στους ποδοσφαιριστές του και να παρουσιαστούν πιο επικίνδυνοι: «Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να βρει η ομάδα την ηρεμία της γιατί κάθε εβδομάδα υπάρχει μεγάλη αναταραχή. Υπάρχουν πολλά προβλήματα τόσο στα διοικητικά όσο και στα αγωνιστικά. Ο Άρης μπορεί να ανακάμψει. Υπάρχουν πάρα πολλές αγωνιστικές, έχει όλο το χρόνο μαζί του και αν λύσει αυτά τα προβλήματα και μπει ενωμένος και δυνατός στο δεύτερο γύρο έχω την πεποίθηση ότι μπορεί να σώσει την κατάσταση και να φύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας».

Για το αν θα πάνε στο παιχνίδι με «όπλο» τον καλό απολογισμό που έχουν εντός έδρας: «Εμείς παίζουμε στην έδρα μας με το δικό μας στυλ παιχνιδιού και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς προκειμένου να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία και να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή».

 

To Top