Τσιώλης στο PRESSARIS: «Δύσκολα για μένα, γιατί δεν είμαι ξένος με τον Άρη…»

Έχουν περάσει πέντε εβδομάδες από τη λύση της συνεργασίας του Άρη με τον Σάκη Τσιώλη (31 Οκτωβρίου) και οι δρόμοι των δυο συναντώνται πάλι έστω για ένα 90λεπτο. Παιχνίδια της μοίρας, μια και την Κυριακή ο Τσιώλης θα βρεθεί αντίπαλος με τον Άρη, κοουτσάροντας τον Αστέρα Τρίπολης. Ο 52χρονος μίλησε στο PRESSARIS για τη ξεχωριστή αυτή αναμέτρηση.
 
Οι μνήμες ακόμα νωπές για τον προπονητή που είχε τις τύχες της ομάδας στα χέρια του από τον περασμένο Μάρτιο. Η παρουσία του καρδιτσιώτη στον κιτρινόμαυρο πάγκο είχε άδοξο τέλος, ενώ  σ’ αυτή τη συνάντηση θα έχει τον ρόλο του αντιπάλου.

Δέχθηκε με ανάμικτα συναισθήματα το τηλεφώνημά μας. Μας το ομολόγησε… «Πριν λίγες μέρες ήμουν στον Άρη, τα λέγαμε από κοντά. Όλα έγιναν όμως, διαφορετικά από ότι τα σχεδιάζαμε… Είμαι σίγουρος φορτισμένος πολύ αυτές τις ώρες, αυτήν εβδομάδα» μας είπε χαρακτηριστικά και δέχθηκε να πει λίγα πράγματα για το σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι της Κυριακής.
 
– Πως νιώθει ο άνθρωπος Σάκης Τσιώλης για το προσεχές παιχνίδι;

«Είναι πολύ δύσκολο για μένα, είναι το τρίτο παιχνίδι μου στον Αστέρα Τρίπολης. Θα ήταν προτιμότερο να έχουν περάσει κάποιοι αγώνες και μετά να ερχόμουν αντιμέτωπος με τον Άρη. Αν ήμουν ξένος δεν θα με πείραζε, τώρα όμως είναι αλλιώς. Στους οκτώ μήνες που ήμουν στη Θεσσαλονίκη δέθηκα με την ομάδα και τους παίκτες, δεν θα είναι εύκολο για μένα. Όλη η εβδομάδα μέχρι την έναρξη του αγώνα θα είναι δύσκολη.  Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο παιχνίδι».

– Ο Άρης έχει βελτιωθεί αγωνιστικά, αυτό δείχνουν τα αποτελέσματα.

«Πράγματι δείχνει στοιχεία βελτίωσης. Είδα το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, μου άρεσε ο ρυθμός της ομάδας. Κέρδισε δίκαια, είχε συνοχή. Επίσης πίεσε ψηλά και είχε καλή κυκλοφορία, οι παίκτες αρχίζουν σιγά-σιγά να αποδίδουν. Το ότι δεν αντέδρασε ο Παναθηναϊκός οφείλεται στον Άρη».

– Ποιος έχει τις πιθανότητες με το μέρος του, Άρης ή Αστέρας;

«Είναι δυο ομάδες με το δικό τους μέγεθος και ότι συνεπάγεται αυτού. Ο Αστέρας έχει καλό ρόστερ με αξιόλογους παίκτες. Θα είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες, όλα όμως θα φανούν μέσα στο γήπεδο»
 
-Προγνωστικά θα κάνετε;

«Θα μου επιτρέψετε να μην κάνω… Είναι παρακινδυνευμένο να κάνει κανείς προγνωστικά, ειδικά σε τέτοιο παιχνίδι».
 
– Ο Αστέρας δείχνει σταθερός εντός έδρας…

«Ναι κερδίσαμε πρόσφατα δικαιότατα τον Ολυμπιακό. Η ήττα από τον ΟΦΗ είναι πλασματική. Χάσαμε από έναν αντίπαλο που μπήκε ελάχιστες φορές στη περιοχή μας. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν».
 
– Μπορεί ο Άρης να κερδίσει το χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα;

«Αυτό που έλειπε από τον Άρη ήταν ο ρυθμός, το βασικότερο. Εφόσον πιάσει ρυθμό η ομάδα, θα έρθουν τα αποτελέσματα. Το έδειξε εξάλλου με τον Παναθηναϊκό, οι ίδιοι παίκτες θα ανεβάσουν την ομάδα. Ο Άρης έχει κάποια σημαντικά πλεονεκτήματα…».
 
-Ποια είναι αυτά;

«Τα γνωρίζουμε όλοι. Έχει παίκτες με ποιότητα, βαριά φανέλα και πολύ δυνατό κόσμο… Είναι σπουδαία στοιχεία».

 

 

To Top