Τσιώλης στο PRESSARIS: «Τι είπα στους παίκτες στο αντίο μου» (video)

Φανερά κουρασμένος και σχεδόν εξουθενωμένος – ο ίδιος παραδέχτηκε πως δεν κοιμήθηκε χθες βράδυ- ήταν ο Σάκης Τσιώλης, μετά τη σύντομη αποχαιρετιστήρια ομιλία που είχε με τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Το PRESSARIS ήταν εκεί, κάλυψε με ρεπορτάζ λεπτό προς λεπτό την επίσκεψη Τσιώλη στο Νέο Ρύσιο και μίλησε με τον πρώην τεχνικό της ομάδας, λίγο πριν αυτός αποχωρήσει για τελευταία φορά από τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Άρη.

Η πρώτη ερώτηση που του θέσαμε ήταν σχετικά με τις σκέψεις που είχε εκείνη τη στιγμή. Με τη γνωστή ευγένειά του, μας τόνισε: «Ήταν σταθμός στην προπονητική μου καριέρα και πρόκληση αυτός ο μεγάλος σταθμός που λέγεται Άρης. Δε μετάνιωσα φυσικά ούτε και σήμερα που φεύγω, διότι οκτώ μήνες ήμουνα μέλος αυτού του μεγάλου κλαμπ. Σίγουρα τα πράγματα δε λειτούργησαν καλά».

Στην ερώτηση μας τι ήταν αυτό που είπε στους παίκτες, στο αντίο του, απάντησε αυθόρμητα: «Είπα στους παίκτες ότι είναι σημαντικοί και γι’ αυτό είναι κι εδώ, όπως σημαντικός ήταν κι ο προπονητής τους. Καμιά φορά στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη κι ελπίζω πλέον να την έχουν, αρχής γενομένης από το Σάββατο. Καλή τύχη τους ευχήθηκα».

Όσον αφορά το αν έγινε κάποια ξεχωριστή αναφορά, μας επισήμανε: «Έτσι κι αλλιώς έχω μάθει να στηρίζομαι στο σύνολο κι όχι στο άτομο. Η ομάδα λοιπόν δε λειτούργησε όπως έπρεπε να λειτουργήσει και γι’ αυτό πήρα την απόφαση αυτή να παραιτηθώ και να φύγω. Το μεγαλύτερο βάρος σε όλη αυτήν την κατάσταση το έχω εγώ. Δεν έχω τίποτα με κανέναν ποδοσφαιριστή, προσπαθήσανε όσο μπορούσανε, ίσως κάποιοι να μην ήτανε στη φόρμα που δεν έπρεπε να είναι και σε αυτό φταίω πρώτα εγώ. Δεν κρατάω σε κανέναν τίποτα».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη στο PRESSARIS:
{youtube}T94GaAH9A6A|640|360|1{/youtube}

To Top