Χωρίς κατηγορία

Τσομίδης στο PRESSARIS: “Πρέπει και θέλουμε να δικάσουμε! Δεν είναι εξασφαλισμένη η προσωρινή διαταγή”

Η απεργία των δικηγόρων όπως έχει προκηρυχθεί για τις 11 Ιανουαρίου, έχει προκαλέσει προβληματισμό και αναστάτωση στον Άρη, αλλάζοντας τα δεδομένα όπως είχαν διαμορφωθεί μέχρι τώρα… Ο Στάθης Τσομίδης με δήλωσή του στο PRESSARIS κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε ότι αφορά τη διαδικασία.

Η ενδεχόμενη αναβολή της υπαγωγής στο άρθρο 99, συνδυάστηκε με την αίσθηση ότι αυτό βολεύει τον Άρη, καθώς και με το ότι παραμένει σε ισχύ η προσωρινή διαταγή.

Το μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Άρης και νομικός Στάθης Τσομίδης μιλώντας στο PRESSARIS προσπαθεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.

“Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε καιο δημόσια ότι η ΠΑΕ Άρης και θέλει και πρέπει να δικάσει την υπόθεση. Θέλουμε να εκδικαστεί η υπαγωγή μας στο άρθρο 99 και να προχωρήσουν οι διαδικασίες” είπε αρχικά και ξεκαθάρισε ότι:

“Θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως και νομικά δυνατό να δικάσουμε την υπόθεση, ακόμη κι αν ισχύσει η αποχή των δικηγόρων. Είναι προς όφελος του συλλόγου να γίνει τώρα η δική”.

Ο Τσομίδης υπογράμμισε με έμφαση, ένα άλλο σημαντικό σημείο, στο οποίο πρέπει να δοθεί πολλή προσοχή: “Εσφαλμένα έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι σε περίπτωση αναβολής, ισχύει και η προσωρινή διαταγή για το άρθρο 99. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Το δικαστήριο θα αποφασίσει αν ισχύει ή όχι η προσωρινή διαταγή. Χρειάζεται εγρήγορση από όλους. Γι αυτό και ο Άρης είναι σε θέση μάχης”.

 

To Top