Τσομίδης: “Τρυπηθήκαμε στο αγωνιστικό! Χρειάζεται ζεστό χρήμα ο Άρης, απαραίτητο το πόθεν έσχες των υποψήφιων”

Ιδιαίτερη αίσθηση έκαναν τα λόγια του Στάθη Τσομίδη.

Ο νομικός του Άρη τόνισε χαρακτηριστικά: «Την προηγούμενη φορά αν θυμάστε είχα προτείνει μαζί με άλλους ότι αυτές οι διαδικασίες που έχουν σχέση με τις εκλογές ΠΑΕ και ΚΜΑ, έπρεπε να πάρουν παράταση, γιατί μπορεί να είχαμε την απόφαση για το «99″. Και είχαμε δίκιο. Πρέπει να λάβουμε κάποια δεδομένα υπόψη μας. Είναι γεγονός ότι αυτή τη στιγμή όλοι θα θέλαμε να έχουμε ενώπιον μας έναν επενδυτή. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται με το τι θέλουμε. Η πραγματικότητα είναι τραγική και ο χρόνος ελάχιστος. Όποιος νομίζει ότι το θέμα του «99″ τελείωσε, κάνει λάθος. Πρέπει να γίνουν συγκεκριμένες ενέργειες μέχρι τέλη Αυγούστου. Όποιος αναλάβει, πρέπει να πιστεύει σε αυτό. Δεν γίνεται να ζητάμε από τους δικηγόρους αυτά που πρέπει να κάνει η διοίκηση».

Σε άλλο σημείο είπε: »Όλοι όσοι θέλουν να ασχοληθούν με την ΠΑΕ, να μας πουν το πόθεν έσχες. Όχι τυπικό, αλλά ουσιαστικό, για να μην καταντήσουμε να μην ξέρουμε ποιο ελέγχουν την ομάδα μας. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να πιστεύει ότι η ομάδα μπορεί να λειτουργήσει χωρίς ζεστό χρήμα. Χρειάζεται 5-10 εκατ. ευρώ.

Όσοι αποδοκιμάζετε τη διοίκηση Ψηφίδη, να ξέρετε ότι έχει ένα θετικό. Όχι στο αγωνιστικό γιατί εκεί τρυπηθήκαμε. Όποιος έρθει να διοικήσει, ξέρει τι χρωστάμε μέχρι τελευταίας δεκάρας. Το «99″ δεν ήταν εύκολο. Ήταν η πρώτη πρόταση που ήταν θετική. Δεν είναι όλα δεδομένα. Χρειάστηκε προσπάθεια των συναδέλφων και όχι μόνο των τριών. Δεν αρκούν οι ιδέες. Πρέπει να γίνουν πράξεις. Είμαστε στο δυσκολότερο σημείο. Σε μια καμπή. Την επόμενη εβδομάδα που θα γίνουν οι εκλογές, παίζεται η ίδια η παρουσία της ομάδας. Έχουμε ιστορική ευθύνη ενόψει των 100 χρόνων. Ένας λάθος χειρισμός, μπορεί να οδηγήσει στη διάλυση. Δεν έχω ακούσει κάποιος από τους υποψηφίους να μιλά για τα 100 χρόνια. Είναι μια μεγάλη πηγή πλούτου για την ομάδα»

To Top