Τσουαμενί: «Μετά από κάθε ανατροπή της Ρεάλ στο Champions League παρακαλούσα για αυτή τη μεταγραφή»

Ο Ορελιέν Τσουαμενί παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και ανάμεσα στους λόγους που πείστηκε για να συνεχίσει στη Βασίλισσα ήταν και οι απίθανες ανατροπές της στο φετινό Champions League!
Το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης πήρε επίσημη μορφή από το περασμένο Σάββατο. Ο Ορελιέν Τσουαμενί υπέγραψε, ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε στο νέο του «σπίτι» με το «18» στη νεά του φανέλα, παραχωρώντας έτσι και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Ευρώπης.

Μιλώντας ενώπιον των δημοσιογράφων στην αίθουσα Τύπου του «Σαντιάγο Μπερναμπέου», ο 22χρονος Γάλλος χαφ αποκάλυψε πέραν των συζητήσεων με τον Κιλιάν Μπαπέ που προσπάθησε να τον «κλέψει» για χάρη της Παρί, ότι η επιθυμία του να μετακομίσει στη Μαδρίτη δυνάμωνε μετά από κάθε μεγάλη ανατροπή της στο φετινό Champions League!

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι κατέκτησε το 14ο ευρωπαϊκό της τρόπαιο μετά από μια ανεπανάληπτη πορεία στα νοκ-άουτ, στη διάρκεια της οποίας απέκλεισε διαδοχικά τρία φαβορί και στις δύο περιπτώσεις με δραματικό comeback στη ρεβάνς κόντρα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι. Απ’ ό,τι φαίνεται, το «παραμύθι» των Μερένγκες ενθουσίασε και ενέπνευσε σε τέτοιον βαθμό τον Γάλλο διεθνή που έκτοτε δεν είχε μάτια για άλλη ομάδα για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

«Μετά από κάθε ανατροπή της Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League, έστελνα μηνύματα στον ατζέντη μου και του έλεγα ”Σε παρακαλώ κάνε τα ΠΑΝΤΑ να με στείλεις εκεί”. Είχα την ευκαιρία να επιλέξω άλλες ομάδες. Αλλά μόλις έμαθα πως με ήθελε η Ρεάλ Μαδρίτης, δεν είχα αμφιβολία. Ίσως σε άλλες ομάδες να είχα περισσότερα εγγυημένα λεπτά, αλλά η μεταγραφή στη Ρεάλ είναι πρόκληση», δήλωσε χαρακτηριστικά και δεν δίστασε να… ντοπάρει ψυχολογικά το κλαμπ και τους οπαδούς του υποσχόμενος τρόπαια:

«Είπα στον πρόεδρο να μεγαλώσει το δωμάτιο των τροπαίων, γιατί θα κατακτήσουμε κι άλλα.

Ο Αντσελότι είναι πολύ καλός και μου είπε πως αν θέλω να εξελιχθώ, πρέπει να υπογράψω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Εδώ είναι όλα έτοιμα για αυτό, με έπεισε και τον σέβομαι. Του μίλησα στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για να καταλάβω τι θέλει από μένα. Η αγαπημένη μου θέση είναι το 6, αλλά μπορώ να παίξω επίσης στο 8 ή ακόμα πιο ψηλά στο γήπεδο, είμαι ευέλικτος. Μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να μεγαλώσει, να κάνω πιο έξυπνο το παιχνίδι μας, με πάσες και ανάκτηση κατοχής»

To Top