Τσουκάνης και άλλοι έξι στην… έξοδο

Ο Σούλης Παπαδόπουλος πέρα από την ευκαιρία που είχε να δει τις νέες μεταγραφές (Κουσίδης, Μπουγαΐδης, Βλάχος και Γουναρίδης) και την κατάσταση του Ψυχογιού, προσπάθησε να τσεκάρει το ρόστερ για μια ακόμη φορά που έχει στη διάθεσή του και να κάνει τις τελικές του εισηγήσεις στη διοίκηση για τους παίκτες που θα φύγουν είτε ως ελεύθεροι είτε ως δανεικοί.

Ήδη έχει αποφασίσει να ανοίξει την πόρτα της εξόδου σε περίπου 6-7 παίκτες. Οι τελικές του αποφάσεις πάρθηκαν από τον Έλληνα τεχνικό μετά το φιλικό με την Κ20.

Στην έξοδο του Άρη είναι οι Τσουκάνης, Καραγιάννης, Καρασαλίδης, Αντωνιάδης, Γκελής, Γκόλιας και Λεμονής. Όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες.

Συγκεκριμένα, Τσουκάνης, Καρασαλίδης, Γκέλης θα γίνει προσπάθεια να μείνουν ελεύθεροι, ενώ οι Καραγιάννης, Αντωνιάδης, να δοθούν δανεικοί. Από κει και πέρα, οι Γκόλιας, Λεμονής αναμένεται να πάρουν… μετάθεση στην Κ20 μέχρι νεωτέρας.

Στόχος η… αποσυμφόρηση του υλικού, ώστε να μπορέσει να δουλέψει με συγκεκριμένους μέχρι τέλους ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ήδη οι περισσότεροι παίκτες ενημερώθηκαν από τον Γιώργο Κολτσίδα ότι δεν θα συνεχίσουν τις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, ώστε να βρεθεί η “χρυσή τομή”.

To Top