ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τσουμάνης: “Έμεινα έκπληκτος από τον Σπανό”!

O Νίκος Τσουμάνης πριν την απογευματινή προπόνηση του Άρη μίλησε για το τι πήγε λάθος την περσινή σεζόν, σημειώνοντας πως «υπερεκτιμήσαμε τις δυνάμεις», ενώ σχολίασε παράλληλα και τις αλλαγές που βλέπει φέτος στην ομάδα.

Επίσης μίλησε για τον Δημήτρη Σπανό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχει μείνει έκπληκτος με αυτά που τους βγάζει στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν βλέπει αλλαγές: «Είμαστε αρκετά νέα άτομα στην ομάδα. Από την πρώτη μέρα υπήρχε χημεία μεταξύ μας γιατί γνωριζόμασταν με τα παιδιά. Έχουν έρθει και έχουν εγκλιματιστεί πολύ γρήγορα οι νέοι παίκτες . Πιστεύω στη συνέχεια να υπάρχει μεγαλύτερο δέσιμο αγωνιστικά και να εμφανίσουμε όσα δεν εμφανίσαμε πέρυσι και αποτύχαμε την άνοδο».

Για το τι πήγε λάθος πέρσι: «Υπερεκτιμήσαμε τις δυνάμεις μας πέρσι και η κατηγορία έκρυβε μεγαλύτερες παγίδες απ’ ότι περιμέναμε. Φέτος θα είμαστε πιο σίγουροι και έτοιμοι για κάθε βήμα που θα κάνουμε».

Για τις μεταγραφές που έγιναν: «Αυτοί που τους επέλεξαν είναι 100% σίγουροι. Εγώ προσωπικά νιώθω καλά με όλα τα παιδιά και τους περισσότερους τους γνωρίζω και όλα θα πάνε καλά».

Για τον Δημήτρη Σπανό: «Προσωπικά δεν τον γνώριζα. Αυτά που μας βγάζει στο γήπεδο, εγώ προσωπικά μένω έκπληκτος. Δεν τα περίμενα. Είναι ένας προπονητής που ξέρει την κατηγορία και θα μας μεταφέρει τα όσα δεν γνωρίζαμε για την κατηγορία με τον καλύτερο τρόπο».

Για τον Παύλο Μυροφορίδη: «Μόνο και μόνο ότι το ιστορικό του έχει μόνο επιτυχίες για αυτή τη κατηγορία, δίνει έναν άλλο αέρα για τους παίκτες και την ομάδα. Δίνει περισσότερη σιγουριά στη δουλειά μας, στις κινήσεις μας και σε ό,τι χρειαστούμε. Πιστεύω ότι θα εξελιχθεί καλά χωρίς να λέω μεγάλες κουβέντες».

Για την περσινή χρονιά: «Σε μια αποτυχημένη χρονιά υπάρχουν και πράγματα που πρέπει να κρατήσεις.  Εγώ προσωπικά θέλω να την ξεχάσω. Μέσα από αυτή, έμαθα τι δυσκολίες υπάρχουν για έναν ποδοσφαιριστή. Δυσκολίες υπήρχαν και στην ομάδα, θέλω να είμαι υγιής και η συνέχεια να είναι ανάλογη».

To Top