ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η αυτοκριτική από τον Τσουμάνη: “Δεν ήταν εμφάνιση που μας αρμόζει… Κρατάμε μόνο τους βαθμούς”

Ο Νίκος Τσουμάνης δεν θέλησε να… κρυφτεί, χαρακτηρίζοντας την εμφάνιση του ίδιου αλλά και των συμπαικτών του στην Καβάλα κόντρα στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, απαράδεκτη.

Αναλυτικά όσα είπε ο 25χρονος μπακ:

Για τον αγώνα: «Σε ένα παιχνίδι που δεν ήμασταν καθόλου καλοί,το μόνο που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί. Οταν τελείωσε ο αγώνας, γνωρίζαμε ότι η παρουσία μας δεν ήταν αυτή που αρμόζει στην ομάδα. Και αυτά μέσα στο ποδόσφαιρο είναι, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι, να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τα αίτια της εμφάνισης: «Ισως να το πήραμε λίγο αψήφιστα μεταξύ μας, ότι θα κερδίσουμε εύκολα. Δεν ξέρω. Πάντως ήμασταν απαράδεκτοι όσον αφορά την εικόνα μας. Κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς. Είναι το μοναδικό θετικό από αυτό το παιχνίδι και πάμε παρακάτω».

Για το γεγονός ότι ο Άρης κέρδισε, έστω και μετά από μία κακή εμφάνιση: «Βγαίνει μία προσωπικότητα, μία σιγουριά στην ομάδα ότι δεν θα χάσει. Το μόνο θετικό είναι αυτό».

Για την ονομαστική εορτή του Νίκου Αναστόπουλου, προχθές: «Τουλάχιστον, του κάναμε δώρο τους τρεις βαθμούς (σ.σ. γέλια)».

To Top