Τσουμάνης: “Είμαστε έτοιμοι για τη νίκη, να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα”

Ο Νίκος Τσουμάνης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης. Ο 23χρονος πλάγιος μπακ αναφερόμενος στην αυριανή αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη δεν έκρυψε την αισιοδοξία του, στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα.

«Μπροστά μας έχουμε ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι στην Ξάνθη. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχει, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα φτάσουμε στο στόχο μας και θα κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε και θα δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό μας και στηρίζει την προσπάθεια που κάνουμε.

Προετοιμαστήκαμε καλά όλη την εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι τόσο από αγωνιστική όσο και από ψυχολογική άποψη.

Ο τρόπος που χάθηκαν οι δύο βαθμοί στο προηγούμενο παιχνίδι στην έδρα μας με τον Λεβαδειακό μάς πείσμωσε ακόμη περισσότερο.

Στον συγκεκριμένο αγώνα παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι και αξίζαμε τη νίκη. Πιστεύω ότι στο ματς με την Ξάνθη θα  παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι και στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε.

Ο ΑΡΗΣ δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση στη βαθμολογία. Είμαστε καλή ομάδα και δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις. Αυτό που μας λείπει είναι μια νίκη».

To Top