ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τσουμάνης: “Ξέραμε τι ομάδα είχαμε και τι θα παρουσιάσουμε, ήμασταν σίγουροι για το τελικό αποτέλεσμα…”

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Νίκος Τσουμάνης προχώρησε σε μια αποτίμηση της φετινής σεζόν. Αναφέρθηκε, επίσης, στις ομάδες της Γ’ Εθνικής. στον Νίκο Αναστόπουλο αλλά και στην σημερινή δήλωση του Θοδωρή Καρυπίδη

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena FM:

«Ήμασταν σίγουροι για την επιτυχία της ομάδας, αλλά χθες κλειδώθηκε και μαθηματικά . Από νωρίς είχαμε δείξει ποιος είναι το αφεντικό στον όμιλό μας. Ξέραμε τι ομάδα είχαμε, ξέραμε τι θα παρουσιάσουμε. Μπορεί η κατηγορία να έχει ιδιαιτερότητες και να κρύβει παγίδες αλλά το ξαναλέω ήμασταν σίγουροι για την επιτυχία. Μείναμε όλη την χρονιά συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και το καταφέραμε με το σπαθί μας».

Αναφορικά με το ότι κάποιοι παίκτες από την Σούπερ Λιγκ βρέθηκαν στην Γ Εθνική: «Το κλίμα γενικότερα ήταν πάρα πολύ καλό από την αρχή της χρονιάς, και θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος. Ήταν καλό θα έλεγα ότι πολλοί παίκτες είχαν παραστάσεις από την Σούπερ Λιγκ και αυτό θα μας βοηθήσει και στην συνέχεια, στη Φούτμπολ Λιγκ».

Αναφορικά με την σημερινή δήλωση Καρυπίδη: «Αντικατοπτρίζει όλη την εικόνα που είχε η ομάδα την φετινή χρονιά. Πιστεύουμε όλοι ότι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα, ούτε με την εκκαθάριση, ούτε πουθενά”.

Για τις υπόλοιπες ομάδες στην Γ’ Εθνική και ποια ξεχώρισε: «Καμία δεν ξεχωρίζω, όλες οι ομάδες είχαν έναν τρόπο παιχνιδιού που δεν σε άφηναν να παίξεις. Με λίγα λόγια προσπαθούσαν να καταστρέψουν το παιχνίδι σου».

Αναφορικά με το αν θα παραμείνει στην ομάδα: «Πρώτα ο Θεός ναι. Όλοι είναι στον αέρα αυτή τη στιγμή. Ας τελειώσει και τυπικά η χρονιά και βλέπουμε»,

Για τον Νίκο Αναστόπουλο: «Βοήθησε αρκετά. Έμπειρος προπονητής και καλός άνθρωπος. Ξέρει να κερδίζει και τον ποδοσφαιριστή αλλά ξέρει να περνάει και αυτό που θέλει.»

To Top