Τσουμάνης: “Πρέπει να φύγουμε από αυτές τις θέσεις”

Στις συμβατικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ είναι οι δηλώσεις παικτών και προπονητή πριν από κάθε παιχνίδι στο συνδρομητικό κανάλι. Ο Νίκος Τσουμάνης εκπροσώπησε τους παίκτες και υπογράμμισε την προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες να μη μείνουν μόνο στην προσπάθεια, αλλά να πάρουν και αποτέλεσμα στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη.

Οι δηλώσεις του Τσουμάνη στο novasports.gr:

-Νίκο, είναι η πρώτη φορά που ο Αρης ξεκινά για ένα παιχνίδι, όντας τελευταίος στη βαθμολογία. Πλέον, δυσκολεύουν τα πράγματα και ψυχολογικά;

« Σίγουρα έτσι είναι, όμως πάμε σ΄ αυτό το παιχνίδι, χωρίς να σκεφτόμαστε ότι είμαστε τελευταίοι. Πρέπει να φύγουμε απ΄ αυτές τις θέσεις. Είμαστε καλά και ψυχολογικά και σωματικά, αφού γυρίζουν και κάποια παιδιά που είχαν μικροπροβλήματα και θα πάμε να κερδίσουμε. Δεν θέλω να δώσω υπόσχεση νίκης, αλλά θα παλέψουμε με βάση τη δουλειά που κάνουμε με τον προπονητή μας».

-Το ότι τα δίνετε όλα μέσα στο γήπεδο, κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, στο αποτέλεσμα χωλαίνετε…

« Όταν δεν έχεις το αποτέλεσμα, όση προσπάθεια και να κάνεις, όσο κι αν τρέξεις, αυτό που μετράει είναι το τελικό σκορ. Πάμε, λοιπόν, για να πάρουμε αποτελέσματα από εδώ και πέρα και πιστεύω, έχοντας και την τύχη με το μέρος μας, να τα καταφέρουμε».

-Ο Δεκέμβριος περιλαμβάνει δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια για τον Αρη, αρχής γενομένης από το Ηράκλειο, κόντρα στον Εργοτέλη…

« Ο Εργοτέλης, είναι υπολογίσιμη ομάδα, ενώ έχει κάνει καλό ξεκίνημα. Εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας και όχι σε τι κατάσταση είναι ο αντίπαλος. Αν είμαστε εμείς καλά και μας βγουν αυτά που δουλεύουμε, όλα θα πάνε καλά».

-Που επικεντρώνετε από τον Εργοτέλη;

« Μετά από το αποτέλεσμα με τον Πανθρακικό, θέλουμε τη νίκη. Εχουμε δουλέψει, έχουμε δει και σε βίντεο τον αντίπαλο με την ανάλογη ανάλυση του προπονητή και θα χτυπήσουμε στις αδυναμίες του».

-Εσύ επέστρεψες και μάλιστα με γκολ…

« Δεν θέλω να το συζητήσω αυτό, απ΄ τη στιγμή που η ομάδα δεν κέρδισε. Προσωπικά ξέρω τον εαυτό μου, ξέρω τι μπορώ να δώσω και δεν ήταν έκπληξη για μένα ότι έγινε στη προηγούμενη αγωνιστική».

-Ο Αρης δεν πήρε τη νίκη απέναντι στον Πανθρακικό, αλλά χωρίς το δικό σου γκολ θα έχανε…

« Ναι, αλλά εγώ δεν το κοιτώ καθόλου αυτό».

To Top