Τσουμάνης στο PRESSARIS: “Αφιερωμένη στον… Γιώργο που μας έκανε να δακρύσουμε με την αγάπη του για τον Άρη”! (photo)

Ο Νίκος Τσουμάνης από τους MVP της πρώτης νίκης του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης με αντίπαλο τον Πανιώνιο, αποκαλύπτει στο PRESSARIS, ότι αυτό το πρώτο εντός έδρας “τρίποντο” είχε μια ξεχωριστή αφιέρωση: στον οπαδό του Άρη, τον Γιώργο που συγκλόνισε το ποδοσφαιρικό τμήμα με την επίσκεψή του πριν από μερικές μέρες στο Νέο Ρύσιο.

Το σφύριγμα της λήξης του δραματικού αγώνα την περασμένη Δευτέρα βρήκε τους κίτρινους νικητές, για πρώτη φορά φέτος μέσα στο “σπίτι” τους. Ο Τσουμάνης, όπως και άλλοι ποδοσφαιριστές του Άρη κατευθύνθηκαν προς την κερκίδα και “μοιράστηκαν” με τον κόσμο την χαρά της επιστροφής στις νίκες. Ο αμυντικός των κίτρινων έβγαλε την φανέλα του και έμεινε με ένα κίτρινο t-shirt στο οποίο είχε γράψει: «Γιώργο, είμαστε μαζί σου»! 

Η εξήγηση που έδωσε στο PRESSARIS ο νεαρός αμυντικός είναι χαρακτηριστική: “Το αφιέρωσα στον Γιώργο, τον φίλαθλο του Άρη που είχε έρθει στην προπόνηση και μας συγκλόνισε με την αγάπη του για την ομάδα! Τα λόγια εκείνα έμειναν χαραγμένα σε όλους. Το πάθος και η αγάπη του για τον Άρη μας έκαναν να ανατριχιάσουμε. Κάποιοι ομολογώ ότι δάκρυσαν… Είναι στιγμές που ξεχνάς το ποδόσφαιρο, αυτό περνάει σε δεύτερη μοίρα και βλέπει έναν άνθρωπο που έχει το δικό του πρόβλημα με την υγεία του, να τα αφήνει όλα στην άκρη και να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, όλων μας”.

Ο Τσουμάνης συμπληρώνει: “Έγραψα αυτό το μήνυμα στο μπλουζάκι πριν το παιχνίδι με την Ξάνθη, αλλά εκεί δεν ήρθε η νίκη… Κρίμα για τότε, αλλά ήμουν σίγουρος ότι θα έρθει σύντομα. Πίστευα στην πρώτη νίκη ή ότι θα έβαζα ένα γκολ με τον Πανιώνιο και έκανα το λιγότερο που μπορούσα να κάνω: αφιέρωσα τη νίκη μαζί με τα άλλα παιδιά στον Γιώργο”!

Οι πληροφορίες λένε ότι ο φίλαθλος των κίτρινων ήταν ανάμεσα στους χιλιάδες που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας και ένωσε τη φωνή του, μαζί με τη δική τους… Πιστός στο καθήκον.

Για την ιστορία να υπενθυμίσουμε ότι στην προπόνηση του Άρη στις 28 Ιανουαρίου, στο προπονητικό κέντρο του Νέου Ρυσίου, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Άρη δέχθηκαν μια απρόσμενη επίσκεψη. Ήταν από έναν φίλαθλο του Άρη, Γιώργος συστήθηκε, πατέρα και οικογενειάρχη. Τους αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Τα λόγια του συγκλόνισαν. «Δεν ξέρω τι θα συμβεί με μένα, δεν ξέρω αν θα ζω ή όχι, αλλά θέλω να σας πω ότι πρέπει να μην παρατήσετε ποτέ! Πρέπει να παλέψετε με όλες τις δυνάμεις σας, να τα δώσετε όλα για να σωθεί ο Άρης», είχε πει τότε χαρακτηριστικά.

To Top