ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τσοχαταρίδης στο PRESSARIS: «Στόχος μας να επιστρέψει ο Άρης στο σωστό δρόμο»

Το μέλος της κίνησης των τεσσάρων επιχειρηματιών, Μπάμπης Τσοχαταρίδης μίλησε στο PRESSARIS, ανέλυσε τις σκέψεις και το πλάνο της παράταξης του για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη, ενώ γνωστοποίησε και τις ήδη υπάρχουσες προεργασίες για την «επόμενη μέρα» του συλλόγου.

«Στόχος μας να ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες μας, να αναλάβουμε τον Άρη και να προσπαθήσουμε να τον βάλουμε στο σωστό δρόμο. Από την πλευρά μας, θα στείλουμε κανονικά την εκδήλωση ενδιαφέροντος, όπως προβλέπει η διαδικασία και το βράδυ θα αναλύσουμε για μία ακόμα φορά στα μέλη του ΑΣ το πλάνο μας και τις προθέσεις μας για τον σύλλογο. Αυτό που θέλουμε όσον αφορά την διαδικασία είναι να μην γίνει μπάχαλο, με ενδιαφερόμενους… κομήτες που θα κάνουν εμφάνιση τους μετά τις προθεσμίες. Ας σεβαστούμε όλοι την κρισιμότητα της κατάστασης».

Όσον αφορά το περιεχόμενο του μνημονίου συνεργασίας που θα κληθείτε να υπογράψετε εφόσον αναλάβετε, έχετε έρθει σε συμφωνία με τον ΑΣ;

«Έχουμε κάνει μία πρώτη κουβέντα με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη. Καταθέσαμε τις θέσεις μας, όπως και αυτοί τις δικές τους. Εφόσον ο κόσμος του Άρη που θα δώσει το “παρών” μας εμπιστευτεί την ομάδα, τότε όταν έρθει η ώρα θα συζητήσουμε μαζί με τους ανθρώπους του ΑΣ τις λεπτομέρειες της συμφωνίας. Αυτό που έχουμε ξεκαθαρίσει, είναι ότι θέλουμε να αναλάβουμε εν λευκώ την ομάδα, χωρίς να χρειαστεί να δώσουμε λεφτά σε οποιοδήποτε πρώην».

Σε τι στάδιο βρίσκονται οι προεργασίες αναφορικά με τον σχεδιασμό του αγωνιστικού σχήματος;

«Όταν συναντηθήκαμε με το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, τους είπαμε ότι έχουμε έρθει σε προφορική συμφωνία με αρκετούς παίκτες. Δεν γίνεται, όμως, να ανακοινώσουμε κάποιον από αυτούς γιατί πολύ απλά και λογικά, ακόμα δεν έχουμε την ομάδα στα χέρια μας. Αν γίνει αυτό, τότε την Τρίτη ο κόσμος θα ξέρει περισσότερα στοιχεία, καθώς θα ανακοινωθούν πολλοί παίκτες. Όσον αφορά τον προπονητή, υπάρχουν αυτή τη στιγμή 2-3 στην ατζέντα μας με τους οποίους συζητάμε για να προχωρήσουμε σε επιλογή και πρόσληψη».

Το δικό σας μήνυμα προς τον κόσμο του Άρη, ανήμερα της Συνέλευσης ποιο είναι;

«Πρέπει όλοι να ξέρουν ότι έχουμε όραμα για τον σύλλογο. Είναι κρίμα και μας πονάει όλους να βρίσκεται ο σύλλογος σε αυτή τη θέση. Με το πλάνο που έχουμε δημιουργήσει, ελπίζουμε ότι θα ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες μας και θα τον φέρουμε για αρχή στη φυσική του θέση, στη Σούπερ Λιγκ»

To Top