Τσούμπερ: “Πάμε σε μια “καυτή” έδρα και πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για 100 λεπτά”

Για το βαθμό δυσκολίας που έχει να αντιμετωπίσει στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στον Άρη αναφέρθηκε ο Στίβεν Τσούμπερ.

Ο εξτρέμ της ΑΕΚ στάθηκε στην έδρα του Άρη αλλά και στη συγκέντρωση που θα πρέπει να έχει η ομάδα του αν θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Τσούμπερ αρχικά ανέφερε την εμπειρία του από τα εγκαίνια τονίζοντας: “Καταφέραμε να μάθουμε καλύτερα την ΑΕΚ και το τι πρεσβεύει, την σπουδαία ιστορία που διαθέτει, είδαμε ανθρώπους κάθε ηλικίας να δακρύζει. Ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή για μένα προσωπικά, για όλους μας” ενώ για τον πρώτο αγώνα στην “Αγιά Σοφιά” ανέφερε μεταξύ άλλων πως: “Ο κόσμος μας έδειξε από την αρχή πόσο ήθελε τη νίκη και με το πάθος τους μας βοήθησαν έτσι ώστε να πάρουμε πιο εύκολα τους τρεις βαθμούς”.

Ο Ελβετός μέσος μίλησε επίσης για το πως διαχειρίστηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ όλη αυτή την… παράκρουση με τα εγκαίνια και την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια, την ατμόσφαιρα στο νέο γήπεδο της ομάδας του, τις αλλαγές που βλέπει στο παιχνίδι της Ένωσης με τον Ματίας Αλμέιδα, αλλά και τον αγώνα με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” λέγοντας χαρακτηριστικά: “Πέρυσι είδαμε τι μπορούμε να πάθουμε αν για 15 λεπτά δεν είμαστε συγκεντρωμένοι. Πάμε σε μια “καυτή” έδρα και πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για 100 λεπτά”.

To Top