“Τυπικό το θέμα της ενημερότητας, κρίσιμο 48ωρο για μεταγραφές” τονίζουν στην Αλκμήνης

“Τυπικό” χαρακτηρίζουν το θέμα της ασφαλιστικής ενημερότητας οι άνθρωποι του Άρη, ενώ τονίζουν ότι το επόμενο 48ωρο είναι και το πλέον κρίσιμο για να κλείσουν κάποιες μεταγραφές.

Οι μάχες, όμως σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο συνεχίζονται, τα μέτωπα είναι ανοιχτά. Ασφαλιστική ενημερότητα και μεταγραφές είναι στην “πρώτη γραμμή”.

Με την εξασφάλιση της ασφαλιστικής ενημερότητας, θα προχωρήσουν οι μεταγραφικές κινήσεις. Η επίσημη θέση της ΠΑΕ Άρης είναι ότι “το θέμα της ασφαλιστικής ενημερότητας είναι τυπικό και ουσιαστικά είναι τελειωμένο. Δεν είναι πρόβλημα αυτό για την ανακοίνωση κάποιων μεταγραφών”, ενώ διευκρινίζεται από την Αλκμήνης ότι:

“Υπάρχουν επαφές που θα κορυφωθούν μέσα στο 48ωρο, οπότε και θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις μεταγραφών”.

Αυτή είναι η επίσημη θέση του Άρη. Σε κάθε περίπτωση, το επισημάναμε πολλές φορές, και είναι η αλήθεια την οποία κανείς δεν μπορεί να την αγνοήσει: ο χρόνος που χάθηκε είναι ένα μείον στην προσπάθεια του Άρη ενώ βασικοί αντίπαλοι στην κούρσα της επιβίωσης έχουν ενισχυθεί.

Με βάση την επίσημη θέση των κίτρινων, οι μεταγραφές είναι θέμα χρόνου. Ο Δημήτρης Διαμαντάκος εκτός απροόπτου, θα αποτελέσει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα. Ανοιχτό είναι του Ανδρέα Τάτου, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σημαντικό έδαφος κερδίζει και ο Γιάννης Ζαραδούκας από τον Ολυμπιακό. Όλοι τους με δανεισμό.

Μετά και τις χθεσινές δηλώσεις του Σταύρου Λαμπράκη από τον Εργοτέλη, η περίπτωση απόκτησης του Γιώργου Σαρρή απομακρύνεται.

To Top