ΜΠΑΣΚΕΤ

“Τυφώνας”… Χάρελ! Φοβερός και τρομερός οδήγησε τον Άρη στη νίκη!

Ο φοβερός και τρομερός Ρόνι Χαρέλ έκανε απίθανα πράγματα στον χθεσινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν κυριολεκτικά παντού στο παρκέ του “Nick Galis Hall”, οδηγώντας τον Άρη στη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, με μια συγκλονιστική εμφάνιση.

Ο 27χρονος παίκτης ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου και φυσικά ο MVP, χάρη στις εξαιρετικές του επιδόσεις.

Έχουμε και λέμε: 21 πόντοι (3/6 β., 3/6 δπ., 4/9 τρ.), επτά κλεψίματα (!), έξι ριμπάουντ, τρεις ασίστ, έξι κερδισμένα φάουλ και δύο λάθη, σε 30:11, τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, που είχε παίκτης για τους γηπεδούχους. Με τις άμυνες, που έβγαλε και τα deflections, έκανε το γήπεδο να μοιάζει πιο μικρό για τους αντιπάλους, κοντούς και ψηλούς…

Συγκέντρωσε 27 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, κερδίζοντας τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης. Ο κόσμος του Άρη αποθέωσε τον Χαρέλ, όταν ο Γιάννης Καστρίτης τον απέσυρε στον πάγκο, με το παιχνίδι να έχει κριθεί, 2’27’’, πριν το φινάλε, αναγνωρίζοντας τη συγκινητική και ηγετική του παρουσία.

Η χρονιά βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, αλλά ο απόφοιτος του πανεπιστημίου του Ντένβερ αποδεικνύεται μια σπουδαία περίπτωση παίκτη. Ένα “πολυεργαλείο”. με τεράστια συνεισφορά και στις δύο πλευρές του παρκέ, ένας παίκτης, που χρειάζεται κάθε ομάδα και θα ήταν κίνηση-ματ, αν ο Άρης κατάφερνε να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του. Κι ο ίδιος, άλλωστε, έδειξε χθες με δηλώσεις του ότι επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα.

To Top