ΤΩΡΑ: Καίγεται η Νέα Σμύρνη – Επεισόδια και μολότοφ στην πορεία κατά της αστυνομικής βίας (videos)

Επεισόδια ξέσπασαν στην πορεία που λαμβάνει χώρα στην Νέα Σμύρνη ενάντια στην αστυνομική βία. Μερικές δεκάδες άτομα προσέγγισαν το αστυνομικό τμήμα της περιοχής φεύγοντας από το κύριο σώμα της πορείας και το «πολιόρκησαν» με ρίψη μολότοφ. Η αστυνομία απάντησε με χρήση χημικών με τους άνδρες των ΜΑΤ να απωθούν τους επιτιθέμενους, οι οποίοι απάντησαν στήνοντας οδοφράγματα με κάδους.

Μεγάλης έκτασης επεισόδια στην Νέα Σμύρνη, κοντά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής με κουκουλοφόρους να πετάνε βόμβες μολότοφ και πέτρες. Με «αύρα» και κρότου-λάμψης απάντησε η αστυνομία. Σοβαρά τραυματισμένος αστυνομικός. Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή τη στιγμή επεισόδια στη Νέα Σμύρνη,  στην πορεία διαμαρτυρίας, που συγκέντρωσε πλήθος κόσμου. Στην οδό Πλαστήρα στη Νέα Σμύρνη, έχουν ανάψει φωτιές σε δύο κάδους, ενώ η αστυνομία έχει χρησιμοποιήσει κρότου λάμψης και δακρυγόνα. Ακόμα, αυτή τη στιγμή γίνεται πετροπόλεμος ανάμεσα σε μερίδα των διαδηλωτών και την αστυνομία.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ αναφέρει ότι στη συγκέντρωση που πραγματοποιείται σήμερα στη Νέα Σμύρνη κατά της αστυνομικής βίας, έχουν μέχρι στιγμής κατασχεθεί από τις αστυνομικές δυνάμεις μολότοφ, ενώ συμμετέχουν και άτομα με μπετόβεργες.

To Top