Τόμας: “Ήταν νίκη… ομάδας”

Για τον Τόρεϊ Τόμας η σημερινή νίκη ήταν… νίκη της ομάδας. Με αυτή την ατάκα ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο έμπειρος γκαρντ, που μπορεί επιθετικά να μην προσέφερε λύσεις αμυντικά όμως «κλείδωσε» τους αντίπαλους γκαρντ και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ΑΕΚ.

«Ήταν μία νίκη που όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Δεν θα πρέπει όμως να μείνουμε σε αυτό το αποτέλεσμα γιατί σε σύντομο χρονικό διάστημα ακολουθεί το επόμενο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι και μαχητικοί» τόνισε αρχικά ο 30χρονος παίκτης που στην συνέχεια δήλωσε:

«Ξέρουμε ότι το παιχνίδι στην Αθήνα θα είναι πολύ δύσκολο. Η ΑΕΚ στην έδρα της είναι πολύ καλή ομάδα έχει λύσεις και δεν θα πρέπει να εφησυχάσουμε γιατί η ΑΕΚ θα μας τιμωρήσει.

Είχα πει ότι το ματς με αντίπαλο το Ρέθυμνο θα είναι σαν 7ο παιχνίδι πλέι-οφ. Ε, τα παιχνίδια με την ΑΕΚ είναι κάτι παραπάνω. Είναι παιχνίδι που κρίνεται το πρωτάθλημα αν μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε έτσι. Θέλουν μεγάλη προσοχή και να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

To Top