Τόμας: “Σαν… έβδομο παιχνίδι πλέι οφ του ΝΒΑ κόντρα στο Ρέθυμνο!”

Στην  πολύ καλή άμυνα του Ολυμπιακού, που οδήγησε τον ίδιο και τους συμπαίκτες του σε πολλά λάθη στάθηκε ο Τόρεϊ Τόμας στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Ξεκινήσαμε καλά, ήμασταν μπροστά στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργήσαμε διαφορές όμως ο Ολυμπιακός είναι έμπειρη ομάδα και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Έπαιξαν πολύ σκληρά στην άμυνα και μας ανάγκασαν σε λάθη» και συμπλήρωσε: «Σίγουρα όταν παίζεις με ομάδες επιπέδου Ολυμπιακού θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Εμείς κάναμε καλή δουλειά στο πρώτο ημίχρονο, όμως μετά από ένα σημείο ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές και δεν μπορέσαμε να τον ακολουθήσουμε».

Ο 30χρονος γκαρντ αναφέρθηκε και στην απουσία του Νέιμικ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Ντρου δίνει πολύ σημαντικές λύσεις ιδίως στην άμυνα. Σήμερα μας έλλειψε πολύ. Τον περιμένουμε στο τελευταίο παιχνίδι να μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη».

Αναφορικά με το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου που θα κρίνει την τελική βαθμολογία και την θέση που θα πάρει ο Άρης στα πλει οφ δήλωσε: «Θα είναι όπως τα 7α παιχνίδια στα πλει-οφ στο ΝΒΑ. Θα είναι μάχη. Ξέρουμε ότι και το Ρέθυμνο θέλει τη νίκη για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα πλει-οφ και θα παλέψουν και αυτοί με όλες τους τις δυνάμεις. Είναι δύσκολη έδρα και θα πρέπει να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι»

To Top