ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τόνσο: Ένας Αργεντινός που… εκτοξεύθηκε αγωνιστικά στην Ελλάδα (videos)

Δίχως υπερβολή για τον Μάρτιν Τόνσο η Ελλάδα να μπορεί να θεωρηθεί ως η ποδοσφαιρική του “Ιθάκη”, καθώς στη χώρα μας ο Αργεντινός, έχει πραγματοποιήσει τις καλύτερες σεζόν της καριέρας τους…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, “γέννημα θρέμμα” της Νιούελς Όλντ Μπόις στην Αργεντινή υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο του 2011 και έμεινε στην εν λόγω ομάδα μέχρι το 2016. Οι τελευταίες χρονιές ήταν αρκετά μέτριες, με λίγα γκολ και ασίστ και αρκετά παιχνίδια στον πάγκο. Έπειτα ακολούθησε η Χιλή με τον ίδιο να υπογράφει στην Κόλο Κόλο (13 ματς, 4 γκολ, 2 ασίστ), όπου έμεινε για μόλις ένα εξάμηνο, καθώς ήρθε η πρώτη πρόταση από την Ελλάδα. Ο Ατρόμητος του πρότεινε συμβόλαιο συνεργασίας και ο Μάρτιν Τόνσο, δεν το αρνήθηκε…

Σε μία σεζόν (2016/17) με τον Ατρόμητο, αγωνίστηκε σε 34 ματς, έχοντας 8 γκολ και 1 ασίστ σε 2.484 λεπτά συμμετοχής.

Η έλευση του Νταμίρ Κάναντι όμως στην ομάδα και η διαφορετική φιλοσοφία του νυν προπονητή του Ατρόμητου, οδήγησαν τον Αργεντινό στην πόρτα της εξόδου.

Δεν έμεινε σχεδόν καθόλου χωρίς ομάδας, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης, συμφώνησε μαζί του για συμβόλαιο ενός χρόνου. Το περασμένο καλοκαίρι το συμβόλαιο ολοκληρώθηκε και παρά τις προτάσεις που είχε ο παίκτες από Τουρκία και από Αστέρα και Άρη, έμεινε χωρίς ομάδα με αποτέλεσμα τον Σεπτέμβριο να ενδώσει στο πρέσινγκ των Αρκάδων και να επιστρέψει.

Συνολικά με τον Αστέρα Τρίπολης έχει αγωνιστεί σε 40 ματς, σκοράροντας 8 φορές και μοιράζοντας άλλα τόσα στους συμπαίκτες του, σε 3.148 λεπτά.

To Top