Τόρες για Λίβερπουλ: «Πολλά συγχαρητήρια σε όλους, απίστευτη ομάδα, εκπληκτικός προπονητής»

Την Λίβερπουλ, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Αγγλία έπειτα από 30χρόνια αποθέωσε με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην επιθετικός της Φερνάντο Τόρες.

Μεθυσμένη πολιτεία είναι από το βράδυ της Πέμπτης (25/6) το Λίβερπουλ, με τους «κόκκινους» να πανηγυρίζουν μετά την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από την Τσέλσι στο Λονδίνο με 2-1, την κατάκτηση του πρωταθλήματος έπειτα από 30χρόνια.

Ο Φερνάντο Τόρες ο οποίος υπήρξε παίκτης της Λίβερπουλ από το 2007 μέχρι το 2011, με ανάρτηση του στο Twitter πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου από τους «κόκκινους» ενώ μεταξύ άλλων έδωσε συγχαρητήρια τόσο στον Γιούργκεν Κλοπ, όσο και στους παίκτες του για αυτή την επιτυχία.

«Πολλά συγχαρητήρια σε όλους στη Λίβερπουλ για την κατάκτηση της Premier League. Απίστευτη ομάδα, εκπληκτικός προπονητής, εξαιρετικό επιτελείο, αλλά πάνω από όλα τα συγχαρητήριά μου σε κάθε οπαδό της ομάδας. Περιμένατε τόσο πολύ και τελικά το πολυπόθητο τρόπαιο είναι δικό μας. Το αξίζετε» ανέφερε χαρακτηριστικά σε αυτή ο Ισπανός επιθετικός.

To Top