ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Τόσα θέλουμε για τον Χούμελς! Ούτε ευρώ λιγότερο»

Ο Ματς Χούμελς ξεκαθάρισε στην διοίκηση της Ντόρτμουντ πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου, οι Βεστφαλοί του… άνοιξαν την πόρτα, αλλά ξεκαθάρισαν πως δεν θα κάνουν… εκπτώσεις!

27χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός και αρχηγός της Ντόρτμουντ ξεκαθάρισε τις προθέσεις του σχετικά με το μέλλον και ενημέρωσε την Ντόρτμουντ πως θέλει να αγωνιστεί με τη φανέλα των πρωταθλητών Γερμανίας.

Το συμβόλαιο του Χούμελς με την Ντόρτμουντ εκπνέει το καλοκαίρι του 2017 και οι Βεστφαλοί δέχθηκαν να ικανοποιήσουν το «αίτημά» του, αλλά ξεκαθάρισαν πως η τιμή είναι fix.

Υπογράμμισαν, μάλιστα, πως δεν θα δεχθούν «παζάρια» και πως αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις τους ο παίκτης θα παραμείνει στην Ντόρτμουντ μέχρι να μείνει ελεύθερος.

Πόσα χρήματα ζητάει η Ντόρτμουντ; Το ποσό δεν έχει αποκαλυφθεί από… επίσημα χείλη, αλλά σύμφωνα με την Bild η Ντόρτμουντ όρισε ως τιμή πώλησης τα 38 εκ. ευρώ. Χρήματα που είναι πολλά για έναν παίκτη που μένει ελεύθερος σε 12 μήνες, αλλά «λογικά» για τα δεδομένα της εποχής, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα από τα κορυφαία πέντε στόπερ στον κόσμο.

Πηγή: sdna.gr

 

To Top