ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Τόσα θα πάρουν Άρης, Παναθηναϊκός και οι άλλοι από την ΕΡΤ…”

Οι επτά άστεγες τηλεοπτικά ομάδες, έδωσαν τα χέρια με τον Βασιλειάδη στη συνάντηση που είχαν το πρωί της Τρίτης (7/8) και τελικά τα ματς τους θα τα δείχνει η ΕΡΤ.

Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Απόλλωνας Σμύρνης, Ξάνθη και Λαμία έχουν πια τηλεοπτική στέγη κι αυτή θα είναι αποκλειστικά της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με το gazzetta τη μερίδα του λέοντος λόγω εμπορικότητας θα πάρει ο Παναθηναϊκός κι ο Άρης θα πάρει το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό. Όπως αναφέρει:

“Συγκεκριμένα, κοντά στα 16.000.000 ευρώ θα μοιραστούν οι ομάδες, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει 4.500.000 – 5.000.000 ευρώ.

Ο Άρης θα βάλει στα ταμεία του 2.500.000- 3.000.000 ευρώ κι οι υπόλοιποι πέντε θα πάρουν τα χρήματα που έπαιρναν και πέρυσι από τη NOVA.

Αυτό που μένει λοιπόν είναι να πέσουν οι υπογραφές ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα. Από εκεί και πέρα θα πέσουν οι υπογραφές για την προκήρυξη του πρωταθλήματος και μετά θα ακολουθήσει η κλήρωση του πρωταθλήματος το οποίο θα ξεκινήσει κανονικά στις 25.8.”.

Aπαραίτηση σημείωση πως για τα συγκεκριμένα οικονομικά ποσά δεν υπάρχει ακόμα επίσημη επιβεβαίωση του δημοσιεύματος από καμία από τις επτά ΠΑΕ.

To Top