ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Τόσα λεφτά ζητάει από την Σαλερνιτάνα ο Τσέρτσι

Ο Αλέσιο Τσέρτσι αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του Άρη για τα εξτρέμ, όμως η αλλαγή πλεύσης του στο οικονομικό κομμάτι, ζητώντας περισσότερα χρήματα, απομάκρυνε την περίπτωσή του.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Πλέον ο 31χρονος Ιταλός μεσοεπιθετικός, ο οποίος επιθυμεί να επιστρέψει στη χώρα του μετά τη χρονιά στην Ανκαραγκουτσού, βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Σαλερνιτάνα, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας.

Ωστόσο, το θέμα της μεταγραφής του δείχνει να «κολλάει» και εκεί λόγω του οικονομικού, καθώς η πλευρά του Τσέρτσι, όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, ζητάει ένα ποσό μεγαλύτερο των 500 χιλιάδων ευρώ.

Τονίζεται δε, πως οι όποιες αποστάσεις θα καλυφθούν, αφού μεσολαβεί και ο προπονητής της Σαλερνιτάνα, Τζιαμπιέρο Βεντούρα, υπό τις οδηγίες του οποίου ο Τσέρτσι έκανε τις καλύτερες σεζόν του στην Τορίνο.

Τέλος, επισημαίνεται πως η Σαλερνιτάνα του είναι διατεθειμένη να του προσφέρει σταθερό συμβόλαιο 400 χιλιάδων ευρώ που μαζί με τα μπόνους ανόδου και συμμετοχών, γκολ κλπ να προσαυξάνεται κατά 300 χιλιάδες ευρώ!

To Top