ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τόσο εύκολα… γέρνει και πέφτει μια μπασκέτα στο Παλέ; (video)

Ήταν άκρως θεαματικό το κάρφωμα και η κατεδάφιση της μπασκέτας από τον Τζαμέλ Χάγκινς, αλλά σε μια… έκρηξη ειλικρίνειας ο Αμερικανός δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι φοβήθηκε μη τον πλακώσει εκείνη τη στιγμή η μπασκέτα. Και αυτό είναι ένα θέμα που θα πρέπει να απασχολήσει τον Άρη και το Αλεξάνδρειο.

Το ότι μια μπασκέτα που ζυγίζει τόσα κιλά… γέρνει και πέφτει στη διάρκεια ενός αγώνα μετά από ένα δυνατό κάρφωμα δεν είναι θέμα που μπορεί να περάσει… μπάι. Είναι θέμα που έχει να κάνει με τη σωματική ακεραιότητα των παικτών και είναι θέμα που θα πρέπει άμεσα να διευρενηθεί από τους καθ’ ύλην αρμόδιους, τους ανθρώπους του Άρη και φυσικά αυτούς που διοικούν και λειτουργούν το Αλεξάνδρειο. Και δεν είναι ένα κάρφωμα που απλώς “διπλώνει” τη στεφάνη ή κάνει θρύψαλλα το ταμπλό… Μια ολόκληρη μπασκέτα κατεδαφίστηκε στην κυριολεξία εν ώρα αγώνα!

Ο Χάγκινς έκανε όλο τον κόσμο χθες να… γουστάρει, αλλά δεν ήθελε και πολύ για να τραυματιστεί πολύ σοβαρά (και ο Μαυροκεφαλίδης που ήταν δίπλα). Και για το πόσο φοβήθηκε ο Αμερικανός, φαίνεται στην πρώτη φάση μετά τη διακοπή που βγαίνει στον αιφνιδιασμό και από ασίστ του Γουότερς δεν καρφώνει, αλλά κάνει ένα κάτι μεταξύ σουτ και λέι απ, σκεπτόμενος μη πάθει το ίδιο!

To Top