Τότεναμ: Ένταση στη συνέντευξη Τύπου του Ποκετίνο λόγω… Μαν. Γιουνάιτεντ (video)

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Τότεναμ διατηρώντας την ψυχραιμία του εξήγησε πως δεν θα επιτρέψει ερωτήσεις για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Μαουρίσιο Ποκετίνο, με τους Άγγλους ρεπόρτερ να επιμένουν.

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ανακοίνωσε τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ως αντικαταστάτη -έστω και για μέχρι το καλοκαίρι- του Ζοζέ Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ωστόσο στο Νησί είναι καθημερινές οι αναφορές στα ονόματα των υποψήφιων να αναλάβουν τους “κόκκινους διαβόλους” από την επόμενη σεζόν. Με την περίπτωση του Ποκετίνο να παίζει ως μια πολύ δυνατή υποψηφιότητα.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Έβερτον (23/12, 18:00) δημιουργήθηκε ένταση, όταν ο Σάιμον Φέλσταϊν ξεκαθάρισε πως ο Αργεντίνος τεχνικός δεν θα απαντήσει -ξανά- στις φήμες που υπάρχουν.

“Τα είπαμε αυτά. Για οτιδήποτε έχει να κάνει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο κόουτς έχει απαντήσει, λέμε τα ίδια τις τελευταίες 48 ώρες. Δεν είμαι έτοιμος να κάνουμε ακόμα μία συνέντευξη Τύπου αφιερωμένη σε αυτό το θέμα, οπότε σας ζητώ να προχωρήσουμε.

Με σεβασμό σας ζητώ να πάμε παρακάτω, γιατί σας καλέσαμε εδώ για το preview μιας αναμέτρησης και εσείς ήρθατε και ρωτάτε τον προπονητή μας για μια άλλη δουλειά. Σας παρακαλώ, προχωρήστε παρακάτω”, τόνισε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος επικοινωνίας των Spurs.

“Θα γίνεις ο σταρ της συνέντευξης Τύπου, είναι ωραίο”, είπε χαμογελώντας ο κόουτς της Τότεναμ στον Σάιμον Φέλσταϊν, προσπαθώντας να διασκεδάσει την κατάσταση. Ωστόσο η επιμονή των ρεπόρτερ έμεινε ανεπηρέαστη. Με αποτέλεσμα τη νέα παρέμβαση του υπεύθυνου επικοινωνίας της Τότεναμ.

“Εντάξει, αφήστε τον κόσμο να υποθέτει. Δεν θα αφιερώσουμε την συνέντευξη Τύπου σε αυτό, υπάρχουν πολλά διαφορετικά πράγματα που μπορούμε να συζητήσουμε”.

 

To Top