Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι 2-0: Με τον τρόπο του Μουρίνιο!

Με την Τότεναμ να μπλοκάρει στο απόλυτο τη Σίτι και να εκμεταλλεύται 100% τις φάσεις της, επικράτησε με σκορ 2-0 στο Λονδίνο.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο επικράτησε 2-0 της Μάντσεστερ Σίτι, με μια εμφάνιση σήμα κατατεθέν για ένα σύνολο του Πορτογάλου τεχνικού, καθώς αφού κατάφερε να μπλοκάρει 100% τους «πολίτες», εκμεταλλεύθηκε απόλυτα τις λίγες φάσεις που έβγαλε, με τους Σον και Λο Σέλσο να υπογράψουν το αποτέλεσμα.

Με αυτό το «τρίποντο», η Τότεναμ είναι στην κορυφή και περιμένει άνετη το αυριανό αποτέλεσμα της Λιβερπουλ με τη Λέστερ.

Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση, οι Λονδρέζοι με το… καλημέρα άνοιξαν το σκορ, όταν ο Εντομπελέ με μια μπαλιά βρήκε τον Σον και εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο Κέιν είχε πάρει πάνω του δύο ποδοσφαιριστές, πλάσαρε τον Έντερσον κάτω από τα πόδια, ανοίγοντας το σκορ.

Από εκείνο το λεπτό και μετά, η Σίτι άρχισε να μεταφέρει όλη την πίεση προς τα καρέ του Γιορίς, κατάφερε να βρει δίχτυα με σουτ του Λαπόρτ, αλλά έπειτα από VAR ο Ντιν έδωσε χέρι του Γκαμπριέλ Ζέσους στην αρχή της φάσης.

Το μοτίβο δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τον Μουρίνιο να προχωρά σε μία κλασική αλλαγή, βγάζοντας εκτός τον Εντομπελέ στο 64’ και βάζοντας τον Λο Σέλσο. Η ανταπόδωση ήρθε δευτερόλεπτα αργότερα, καθώς στην αντεπίθεση, ο Λο Σέλσο βγήκε απέναντι στον Έντερσον, με τον Αργεντινό να πλασάρει επίσης εύστοχα, διαμορφώνοντας το 2-0.

 

To Top