Τότεναμ: Ο Κόντε κατηγόρησε την Μπάγερν για ασέβεια, στην υπόθεση Κέιν

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί η Μπάγερν για τον Χάρι Κέιν και ο Αντόνιο Κόντε δεν δίστασε να κάνει λόγο για ασέβεια των Βαυαρών ως προς το πώς δημοσιοποίησαν το ενδιαφέρον τους για τον Άγγλο στράικερ.

Η Μπάγερν ψάχνει από τώρα να βρει το διάδοχο του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έπειτα από την πώληση του Πολωνού φορ στην Μπαρτσελόνα και ένας από τους παίκτες που φέρεται να τους κάνει “γκελ” είναι ο Χάρι Κέιν.

Την αποκάλυψη για το έντονο ενδιαφέρον των πρωταθλητών Γερμανίας για τον φορ της Τότεναμ την έκανε η “Bild”, κάτι που δεν αρνήθηκε ουσιαστικά ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν με δημόσια τοποθέτησή του, με την απάντηση να έρχεται πολύ γρήγορα.

Αυτό ανέλαβε να το πράξει ο Αντόνιο Κόντε, με τον Ιταλό προπονητή των σπιρουνιών να ενοχλείται από τον τρόπο με τον οποίο η Μπάγερν θέλησε να κοινοποιήσει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη και να υποστηρίζει ούτε λίγο ούτε πολύ πως υπήρχε ασέβεια απέναντι στον λονδρέζικο σύλλογο.

“Ειλικρινά δεν είχα ακούσει τις δηλώσεις. Το σίγουρο είναι πως εγώ είμαι ένας προπονητής που δεν μιλάει για παίκτες άλλων ομάδων. Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό.

Η κατάσταση στην Τότεναμ είναι ξεκάθαρη. Το πλάνο είναι πολύ καθαρό, ο Χάρι είναι μέρος του σχεδιασμού μας. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του σχεδιασμού.

Εγώ από την άλλη δεν θέλω να μιλάω για παίκτες που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες. Εάν θέλω κάτι, πηγαίνω και μιλάω στην ομάδα και όχι στα μίντια.

Θεωρώ πως υπάρχει μία μορφή αγένειας προς την ομάδα στην οποία ανήκει ο παίκτης. Έτσι είμαι εγώ, έτσι αντιμετωπίζω καταστάσεις που αφορούν παίκτες άλλων ομάδων”, δήλωσε ο Κόντε μετά το φινάλε του αγώνα της Τότεναμ στο Άιμπροξ Παρκ και της νίκης της με 2-1 απέναντι στην Ρέιντζερς.

To Top