Τότεναμ: Ο Σον επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2025

Παίκτης της Τότεναμ μέχρι το 2025 θα είναι ο Σον, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Λονδρέζους. Ο Νοτιοκορεάτης έχει μετρήσει 280 εμφανίσεις με 107 γκολ και 64 ασίστ.

Έχει “ριζώσει” για τα καλά στην Τότεναμ ο Χέουνγκ-Μιν Σον και δεν έχει κανένα λόγο να φύγει. Ο 29χρονος Νοτιοκορεάτης εξτρέμ, ο οποίος αποκτήθηκε το 2015 από τα “σπιρούνια”, θα μείνει κάτοικος Λονδίνου ως το 2025, επεκτείνοντας το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα για άλλα τέσσερα χρόνια.

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο Σον δήλωσε: “Ήταν εύκολο για μένα να υπογράψω. Είμαι τόσο χαρούμενος εδώ κι ανυπομονώ για τη νέα σεζόν”. Ο Σον είναι απόλυτα ικανοποιημένος στην Τότεναμ, έχει βρει τον δικό του ποδοσφαιρικό παράδείσο και αποφάσισε να μείνει, έστω και αν ο… συνοδοιπόρος του, Χάρι Κέιν, είναι φευγάτος τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Συνολικά μέχρι σήμερα έχει μετρήσει 280 εμφανίσεις με 107 γκολ και 64 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο άλλοτε παίκτης της Λεβερκούζεν έχει αναδειχθεί έξι φορές κορυφαίος παίκτης στην Ασία και πλέον ο στόχος του είναι ένας τίτλος με την Τότεναμ, που τόσο πολύ λείπει από τη συλλογή του.

 

To Top