Τότι: «Δεν έχω κάτι με τον Ντιμπάλα – Με αυτή την ιδιοκτησία δεν θα επιστρέψω στη Ρόμα»

Με νέες δηλώσεις ο Φραντσέσκο Τότι ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάτι προσωπικό με τον Πάουλο Ντιμπάλα, ενώ σχολίασε και μια πιθανή επιστροφή του στη Ρόμα.
Ο Φραντσέσκο Τότι πριν λίγες ημέρες είχε κάνει κάποιες δηλώσεις για τον Πάουλο Ντιμπάλα, με τον άλλοτε Capitano της Ρόμα να αναφέρει πως αν ήταν στην ομάδα θα σκεφτόταν σοβαρά να ανανεώσει τον Αργεντινό, λόγω των πολλών τραυματισμών.
Ωστόσο, αυτές οι δηλώσεις σχολιάστηκαν έντονα, με τον Ιταλό να ξεκαθαρίζει πως δεν έχει κάτι εναντίον του Ντιμπάλα, ότι τον θεωρεί κορυφαίο ποδοσφαιριστή, ενώ αναφέρθηκε και σε μια πιθανή επιστροφή του στην ομάδα.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:
«Δεν είμαι παράγοντας, είμαι ένας υποστηρικτής της Ρόμα και του ποδοσφαίρου. Μπορώ να λέω ό,τι θέλω, όπως πολλοί οπαδοί σκέφτονται, έτσι είπα και εγώ αυτό που σκέφτομαι. Εκφράστηκα έτσι αλλά όχι κατά του Ντιμπάλα. Πάντα τον υποστήριζα, από άποψης τεχνικής είναι ο δυνατότερος παίκτης της Ρόμα.
Για εμένα είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου, ποτέ δεν έχω μιλήσει άσχημα για εκείνον. Είπα ότι δεν είμαι παράγοντας, απλά το σκεφτόμουν, αυτό μόνο. Αν θέλουν να μεγαλοποιήσουν το θέμα έχει καλώς, αλλά δεν έχω τίποτα εναντίον του Ντιμπάλα. Ήμουν ο πρώτος που του είπα να έρθει στη Ρόμα».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε μια πιθανή επιστροφή του στη Ρόμα: «Επιστροφή στη Ρόμα; Το είπα, με αυτήν την ιδιοκτησία δεν θα γίνει. Αν ήθελαν να με ψάξουν θα με είχαν βρει, αν γινόταν αυτό, ας ήταν. Ποτέ μην πεις όχι στη Ρόμα, τότε έλεγα πάντα πως θα πεθάνω με τη Ρόμα. Δεν εξαρτάται από εμένα».

To Top