ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τότι: Στη Ρόμα και στα 40 του!

Η σημαία παρέμεινε στον ιστό της! Ο λόγος για τον Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο Τζέιμς Παλότα, έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο διάρκειας ενός ακόμη έτους (μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017) που του πρόσφεραν οι «τζιαλορόσι».

Και μπορεί ο 39χρονος πλέον αρχηγός να μην είχε τη σεζόν που θα ήθελε, λόγω της κακής σχέσης του με τον προπονητή, Λουτσιάνο Σπαλέτι, ωστόσο, η διοίκηση δεν σκέφτηκε ούτε μια στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από τη συνάντηση του παίκτη με τον πρόεδρο στα γραφεία του συλλόγου στη Ρώμη, είναι πως η νέα σεζόν θα είναι και η τελευταία στην ενεργό δράση, ενώ στη συνέχεια θα του ανατεθεί διοικητικό πόστο με νέο εξαετές (!) συμβόλαιο υπό τη νέα ιδιότητά του.

«Αν είμαι ικανοποιημένος από την ανανέωση; Ρωτήστε τον πρόεδρο. Τι του υποσχέθηκα. Εκείνος ήταν που μου έδωσε υποσχέσεις», δήλωσε ο Τότι στους δημοσιογράφους, εξερχόμενος από τα γραφεία της Ρόμα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος, εμφανώς περιχαρής από την ευτυχή κατάληξη του ραντεβού με τον αρχηγό, συμπλήρωσε: «Για πόσα χρόνια ανανέωσα το συμβόλαιο του Τότι; Φραντσέσκο… πόσα είπαμε; Τρία ή τέσσερα; Τρία χρόνια ακόμη», δύχοντας τελικά τα τρία δάχτυλα, για να ξεσπάσουν όλοι σε γέλια.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας μεταξύ Ρόμα και Τότι που συνεχίζουν να πορεύονται μαζί από το 1992!

To Top