Τόχα: «Μερίδιο ευθύνης σε όλους» (video)

Ο Κάρλος Τόχα παραδέχθηκε ότι όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα και τόνισε ότι επιβάλλεται η προσπάθεια όλων για να «προλάβει ο Άρης το τρένο».

«Προσπαθήσαμε να πάρουμε την νίκη, δώσαμε τη δική μας μάχη για να πετύχουμε κάτι καλύτερο, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περιμέναμε μέσα στο γήπεδο. Θέλαμε τη νίκη, αλλά χάσαμε τον αγώνα, είχαμε και κάποιες ευκαιρίες και ίσως θα μπορούσαμε να πάρουμε έστω την ισοπαλία» είπε ο μέσος του Άρη μετά τον αγώνα της Κέρκυρας.

Σχετικά με τη θέση του Άρη χαμηλά στη βαθμολογία είπε: «Μερίδιο ευθύνης έχουν όλοι, οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ. Εμείς σαν αθλητές, πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο και να δουλέψουμε παραπάνω. Πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε ότι καλύτερο στη συνέχεια, να δουλέψουμε σκληρά και να βελτιωθούμε άμεσα για να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται».

Κλείνοντας ο Τόχα παραδέχθηκε ότι: «Είναι δύσκολα τα πράγματα και σχετικά με τα πλέι οφ, πρέπει να καταφέρουμε να βγάλουμε στο γήπεδο την ποιότητα που έχει η ομάδα και να προσπαθήσουμε ακόμη παραπάνω και να προλάβουμε το… τρένο».

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Τόχα στην κάμερα της NOVA 

 

To Top