Τώρα είναι πόλεμος! Κανονικός!

Μια η άλλη ήταν η χθεσινή μέρα, με μια κερδισμένη και μια χαμένη επιλογή. Σαφώς μεγαλύτερο το πρόγραμμα σήμερα, με περισσότερες επιλογές. Θα ασχοληθώ κυρίως με τον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Ρίβερ και Μπόκα.

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος

Στο πρώτο ματς στο «Μπομπονέρα», είδαμε πολύ ωραίο παιχνίδι, με τέσσερα γκολ και σκορ 2-2 ανάμεσα σε Μπόκα και Ρίβερ. Δις προηγήθηκαν οι «χεϊνέζες», ισάριθμες απαντήσεις είχαν οι «μιγιονάριος», σε ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Για άλλη μια φορά η ομάδα του Σελότο έβγαλε πολλές αδυναμίες στα μετόπισθεν, αλλά έδειξε επίσης και την τρομερή ποιότητα που διαθέτει μεσοεπιθετικά. Το δεύτερο ματς ωστόσο πιστεύω θα είναι διαφορετικό και εξηγώ.

Στο πρώτο πολλοί παίκτες ήταν στο όριο καρτών και θα έχαναν την ρεβάνς και δεν είχε πολύ σκληρές μονομαχίες. Τώρα όμως παίζεται το τρόπαιο και θα πέσει ξύλο, τόσο ποδοσφαιρικό με δυνατές μονομαχίες και δεν αποκλείω και κανονικό, αν… στραβώσει το ματς για κάποια από τις δύο ομάδες. Πιστεύω ότι θα έχει κάρτες (κίτρινες και κόκκινες) το παιχνίδι, καθώς πλέον θα κατέβουν για πόλεμο! Χωρίς εισαγωγικά, χωρίς τίποτα. Πόλεμος! Παίζεται ο τίτλος της αιωνιότητας.

Όποιος χάσει… χάθηκε. Δεν υπάρχει επιστροφή για τον ηττημένο. Η Ρίβερ θεωρητικά έχει το προβάδισμα, αλλά η Μπόκα έχει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα στο «Μονουμεντάλ». Πλέον οι δύο ομάδες, παίζουν καλύτερα στην έδρα του αντιπάλου, καθώς δεν έχουν την τεράστια πίεση του κόσμου.

Αγωνιστικά καθαρά, η Ρίβερ έχει το προβάδισμα, καθώς έχει την ικανότητα να ανοίγει το παιχνίδι της εντός έδρας και να δίνει πλάτος. Επίσης όπως όλα δείχνουν θα πάει με 4-1-4-1, με τον Πράτο στην κορυφή και τέσσερις πίσω του που είναι ικανότατοι στη δημιουργία. Δείχνει όμως λίγο παράτολμο το σύστημα αυτό, καθώς όσο και καλός να είναι ο Πόνζιο, δύσκολα θα τα βγάλει πέρα με τα χαφ της Μπόκα. Πρέπει να βοηθήσουν οι Πέρες και Παλάσιος. Ειδικά ο πρώτος που θα παίξει πιο κοντά του. Γκολ θα βρει απέναντι στην εύθραυστη άμυνα της Μπόκα, παρότι δεν θα έχει τους Μπορέ και Σκόκο.

Η ομάδα του Σελότο θα στερηθεί τον πολύ καλό εξτρέμ Παβόν, όπως έγινε από την αρχή σχεδόν και του πρώτου αγώνα. Πιστεύω ότι αυτός που θα τον αντικαταστήσει θα είναι ο Τέβες και όπως όλα δείχνουν θα πάει σε 4-4-2. Έχει διάθεση να πιέσει την Ρίβερ, η οποία έβγαλε προβλήματα στην άμυνα στο πρώτο ματς. Όπως και να έχει πάντως, παρότι περιμένω τάκλιν στην… καρωτίδα, αγκωνιές, τσαμπουκάδες και άλλα τέτοια αργεντίνικα, μπορεί να έχει γκολ το ματς. Το να σκοράρουν αμφότερες πληρώνει στο 2.30. Δεν αποκλείω μάλιστα και σκορ 1-1 με παράταση, αλλά δεν θα το ρισκάρω τόσο.

Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στο απίστευτο πάρτι που στήθηκε χθες το απόγευμα στο «Μπομπονέρα», στην προπόνηση της Μπόκα, όπου περίπου 50.000 κόσμος βρέθηκε εκεί και άλλοι 4-5 χιλιάδες απέξω, για να εμψυχώσουν τους παίκτες του Σελότο. Ήταν απίστευτο αυτό που συνέβη και λογικά θα το έχετε δει παντού. Αν όχι, πάρτε μια… γεύση.

Στα εκτός ντέρμπι τώρα, στην Ισπανία το πρόγραμμα δεν βοηθάει. Το πιθανό over 2.5 στο Βαλένθια – Βαγιεκάνο, πληρώνει περίπου στο 1.75 και λόγω έλλειψης επιλογών, θα το συμπεριλάβω στο παιχνίδι μου. Το θεωρώ πολύ πιθανό και για αυτό θα κάνω… σκόντο στην τιμή και θα παίξω πιο χαμηλά. Θέλει την πρώτη της νίκη εντός έδρας στο πρωτάθλημα απεγνωσμένα και ξέρει ο Μαρθελίνο ότι δεν τον παίρνει για άλλες γκέλες. Η Ράγιο από την πλευρά της ξέρει ότι είναι αουτσάιντερ σε αυτό το παιχνίδι και θα πάει να παίξει στην αντεπίθεση. Η άμυνα της θα δεχθεί όμως πολλές φάσεις από τις «νυχτερίδες» και δύσκολα θα αντέξει. Για αυτό θα πάω στο over 2.5 που δεν αποκλείω να έρθει με g/g, αλλά δεν θα το ρισκάρω τόσο.

Κλείνω με ένα πιθανό over 2.5 από το Μεξικό, εκεί όπου είναι η τελευταία αγωνιστική της κανονική περιόδου. Θα ακολουθήσουν τα πλέι οφ. Η Γουαδαλαχάρα έκανε τραγικό Απερτούρα και θέλει έστω και στο φινάλε να πάρει μια νίκη που θα δώσει χαρά στον κόσμο της. Η Τίγκρες από την πλευρά της κυνηγάει καλύτερο πλασάρισμα στην 8άδα και αυτό θα έρθει με νίκη δικιά της και ανάλογα τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Σε τιμές διπλασιασμού έχω όλη την καλή διάθεση να πάω στο οver 2.5, διότι πιστεύω ότι αμφότερες δεν θα κλειστούν.

Αυτά για σήμερα. Καλή τύχη στις επιλογές σας. Δείχνει καλύτερο το πρόγραμμα της Κυριακής.

Δες στο Bet-Hoven πως να κάνεις εγγραφή στη sportingbet

To Top