Τώρα ξεκινάει το… πρωτάθλημα στο βόλεϊ! Το μυαλό μας και στο ποδόσφαιρο, νίκη στη Βέροια και φύγαμε…

Τους θερμούς χαιρετισμούς μου σε όλους τους φίλους του Άρη και του βόλεϊ! Τα πράγματα για την ομάδα μας ξεκαθαρίζουν. Έχουν μείνει τρεις αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος και η ομάδα μας είναι στην 5η θέση του πρωταθλήματος.

Είχαμε τα προβλήματα μας, σιγά, σιγά όμως η ομάδα βρίσκει το ρυθμό της. Η νίκη επί του Παμβοχαϊκού μας έβαλε στο κόλπο της τετράδας.

Έχουμε μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών και νομίζουμε ότι τελικά θα μπούμε στην τετράδα με την κατάλληλη προσπάθεια και τη φιλοσοφία: ΝΙΚΗ σε κάθε παιχνίδι.

Το θετικό είναι ότι βρίσκουμε  το ρυθμό μας και βλέπουμε τα πράγματα αισιόδοξα. Για εμάς μπορεί να πούμε ότι τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα.

Στο κύπελλο είχαμε δύσκολη αποστολή, δώσαμε τα πάντα, αλλά χάσαμε οριακά κάποια σετ από τον Ολυμπιακό. Ας μην ξεχνάμε ότι η ομάδα φέτος βιώνει δύσκολες καταστάσεις και παλεύει για το καλύτερο.

Πριν κλείσω δεν μπορώ να ξεχάσω τον κόσμο του Άρη. Τον ευχαριστούμε που έρχεται και μας υποστηρίζει. Μας αρέσει που τον έχουμε δίπλα μας και μας βοηθάει.

Και κάτι ακόμη. Το μυαλό και η σκέψη μας θα είναι και στην προσπάθεια της ποδοσφαιρικής ομάδας, η οποία είμαστε όλοι σίγουροι ότι θα τα καταφέρει. Νίκη στη Βέροια και προχωράμε!

Να είστε όλοι καλά…

To Top