Τώρα στον Άρη παίζουν «μπάλα» όλοι! Κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε OΛΟΙ…

Ο Άρης μπήκε σε μια κρίσιμη και καθοριστική εβδομάδα. Βρίσκεται στην «ζώνη της φωτιάς» και στο παιχνίδι με τη Βέροια παίζει την ίδια του επιβίωση, τη σωτηρία, την ύπαρξή του.

Δεν είναι ένα παιχνίδι απλά, δεν είναι ακόμη ένα παιχνίδι, αυτό στη Βέροια. Με νίκη οι κίτρινοι κάνουν ένα πολύ μεγάλο βήμα για να ξεκινήσει η διαδικασία… απόδρασης από τον εφιάλτη, να αρχίσει να ξεκολλάει το κάρο από την λάσπη.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος μίλησε με γλαφυρότητα για βαθμούς που πρέπει να κατακτώνται με αίμα, όλοι οι ποδοσφαιριστές των κίτρινων αναφέρθηκαν στην κρισιμότητα του παιχνιδιού της ερχόμενης Δευτέρας με την ομάδα της Ημαθίας. Αυτονόητο να το λες. Το θέμα είναι να το κάνεις…

Η Βέροια παρά την νίκη (που έσπασε μια αρνητική παράδοση χρόνων) στην Ξάνθη δεν έγινε δα και η Μπαρτσελόνα. Είναι μια από τις ομάδες που δεν έπεισαν αγωνιστικά και δείχνουν ότι δεν ανήκουν στην Σούπερ λίγκα. Ο Άρης, αυτός ο σημερινός Άρης με τις όποιες μεγάλες αδυναμίες του και τα προβλήματά του, μπορεί να την νικήσει, να την αφήσει πίσω και να δείξει ότι δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει στην τύχη του την παραμονή και τη σωτηρία.

Αυτή την εβδομάδα παίζουν «μπάλα» όλοι! Κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι…

Η ομάδα στο γήπεδο, όπου αγωνιστικά μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βέροιας και να στείλει το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Ο κόσμος στις κερκίδες, ο οποίος θα μετατρέψει το γήπεδο της ημαθιώτικης ομάδας σε Κλεάνθης Βικελίδης, κατακλύζοντάς το από γωνιά σε γωνιά. Η προτροπή των συνδεσμιτών στην πρόσφατη ραδιοφωνική εκπομπή προς όλους τους Αρειανούς να ενεργοποιηθούν και όχι απλά να απαιτούν από τους συνδέσμους να αναλάβουν δράση, έδωσε το μήνυμα της γενικότερης αφύπνισης. Στη Βέροια η κίτρινη παρουσία θα αλλάξει υπέρ του Άρη τα δεδομένα του αγώνα, αρκεί να μην πέσει κανείς στις παγίδες που ενδεχομένως θα προκληθούν.

Φυσικά «μπάλα» πρέπει να παίξει και η διοίκηση αποδεικνύοντας ότι μπορεί να θωρακίσει και να προστατεύσει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα, μη επιτρέποντας διαιτητικές σφαγές και ότι άλλο μπορεί να της σταματήσει τον δρόμο προς την σωτηρία της. Η διοίκηση έχει πολύ δουλειά αυτή τη φορά και καλείται κι αυτή να… “σκοράρει”.

Με απλά λόγια, όπως προαναφέραμε στη Βέροια παίζουν για να σκοράρει ο Άρης, «μπάλα» όλοι. Κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε ΟΛΟΙ! 

To Top