ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τώρα τον… κυνηγούν! Ο Άρης “έπεισε” αντιπάλους και τον… εαυτό του ότι δικαιούται την 3η θέση!

Ο Άρης κάνοντας ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν, πέρασε με μεγάλη νίκη “έξι” πόντων από την Αθήνα, έκανε ρεκόρ… 90 χρόνων νικώντας για 4η φορά σε μια σεζόν τις ομάδες τους τέως ΠΟΚ και μετράει τα κέρδη του, πιο ήρεμος και πιο σίγουρος.

Η νίκη επί της ΑΕΚ ήρθε σε ένα τάιμινγκ, όπου αποκτάει τόσο βαθμολογική, όσο και ψυχολογική αξία. Είναι σημαντικό ότι πάνω από όλα ο Άρης “έπεισε” και τον ίδιο του τον… εαυτό, πέρα από τους αντιπάλους, ότι δικαιούται την 3η θέση, άρα και την έξοδο στην Ευρώπη, μια 3η θέση την οποία την κρατάει στα χέρια του. Και το πιο σημαντικό; Τώρα ΑΕΚ και Παναθηναϊκός τον… κυνηγούν, μια και πέρασε αυτός σε θέση… οδηγού!

Έχει αξία ο προσανατολισμός του στόχου στην 3η θέση, γιατί πολύ απλά δεν χρειάζεται να ρίχνει… ματιές στο κύπελλο και το ποια ομάδα θα το κατακτήσει, για να γνωρίζει εάν και η 4η θέση δίνει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Βγαίνεις 3ος και δεν έχει να ασχοληθείς με τίποτα άλλο.

Ο Χερμάν Μπούργος, όπως γράφτηκε κατά κόρον το τελευταίο 48ωρο, τόλμησε, πόνταρε στα σωστά πρόσωπα για να εφαρμόσει το 4-4-2, στην λογική ότι οι κιτρινόμαυροι ήταν στην κόψη του ξυραφιού και από το βράδυ της Κυριακής όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο Άρης είναι μια ομάδα που συνδυάζει ποιότητα, δύναμη, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, έχει τόλμη και αξίζει να είναι αυτός που θα σφραγίσει το ένα από τα εισιτήρια της Ευρώπης.

Το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, πριν τις διακοπές του Πάσχα, παίρνει όχι άδικα τις διαστάσεις ενός ακόμη “τελικού”. Με μια νίκη στρογγυλοκάθεται στην 3η θέση, ολοκληρώνοντας τον πρώτο γύρο των πλέι οφ, αποκτώντας ένα τεράστιο πλεονέκτημα πριν πάει (λογικά θα οριστεί την Κυριακή του Θωμά) στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.

To Top