Τo σκέφτεται ο Βλάχος για Κατίδη λόγω φυσικής κατάστασης

Τις πρώτες σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ενόψει του Άρη, σχηματίζει ο προπονητής της ΑΕΚ Βαγγέλης Βλάχος.

Ο προπονητής της αθηναϊκής ομάδας δεν υπολογίζει σε αυτό το παιχνίδι τον Κουρέλλα, ο οποίος δέχθηκε κόκκινη κάρτα στον αγώνα με την Ξάνθη. .

Το 4-2-3-1 είναι το σύστημα που προσανατολίζεται ο Βλάχος, με τους Φούντα δεξί εξτρέμ και τον Λαγό αριστερό, να ξεκινούν το ματς. Η θέση που παραμένει ανοιχτή είναι εκείνη του ενός εκ των δύο αμυντικών χαφ. Ο ένας θα είναι ο Κορδέρο και ο Βλάχος θα βάλει δίπλα του ή τον Ρίκκα ή τον Γιάγκο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ σε ότι αφορά τον Κατίδη: «η συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα θα ξεκαθαρίσει στις τελευταίες προπονήσεις. Αυτήν την ώρα ο 19χρονος μέσος δεν δείχνει να μπορεί να βγάλει 90λεπτο (θέλει δουλειά στη φυσική κατάσταση), γι’ αυτό και το πιο πιθανό αυτή τη στιγμή, είναι να καθίσει στον πάγκο και να περάσει ως αλλαγή. Σε αυτή την περίπτωση θέση βασικού πίσω από τον φορ (Κατσικοκέρης το φαβορί για την αιχμή του δόρατος) είναι ο Γκερέιρο, με τον Γρόντη αουτσάιντερ».

 

To Top