ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Υγειονομική “βόμβα” ή… ατυχία; Τρεις παίκτες της ΑΕΚ ή έπαιξαν χθες με Covid-19 ή κόλλησαν τα ξημερώματα στην… ιδιωτική πτήση!

Η ΑΕΚ αγωνίστηκε χθες στην Ουκρανία με την Ζόρια για το Europa League. Πριν τα Ευρωπαϊκά ματς γίνονται τεστ Covid-19 με το αυστηρό πρωτόκολλο της UEFA για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι παίκτες.

Χθες οι Μάνταλος, Σβάρνας και Σάκχοφ αγωνίστηκαν κανονικά, ενώ ο Χνιντ ήταν στην αποστολή. Ο απλούς νους σκέφτεται το απλό: είτε έπαιξαν χθες σ΄ ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι, έχοντας τον ιό, όντας μια υγειονομική πηγή διασποράς σε συμπαίκτες, αντιπάλους, διαιτητές, αξιωματούχους, είτε κόλλησαν μέσα σε έξι ώρες, τα ξημερώματα κατά την επιστροφή της αποστολής με ιδιωτική πτήση… τσάρτερ, σε μια πρωτοφανή συγκυρία την ώρα που οι ειδικοί λένε ότι χρειάζονται τουλάχιστον κάποια 24ωρα για να ανιχνευτεί ο ιός, ανάμεσα στα δυο τεστ!

Είτε ήταν υγειονομική “βόμβα”, είτε η ΑΕΚ ήταν τόσο άτυχη… Πώς λένε, να μην σου τύχει! 

Βέβαια, η ΑΕΚ είναι… τυχερή στην ατυχία της. Μια και σε μια απίστευτη συγκυρία, ακολουθεί η διακοπή δυο βδομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος και οι παίκτες που θα είναι σε καραντίνα, θα επιστρέψουν κανονικά στα επίσημα παιχνίδια, εφόσον τα δεύτερα τεστ είναι αρνητικά, χωρίς να στερήσουν την ομάδα της παρουσίας τους! 

To Top