Υγιεινός περίπατος στην Αλεξανδρούπολη για τις γυναίκες

Πολύ πιο εύκολα απ΄ ότι θα περίμενε κανείς οι γυναίκες του Άρη πήραν το τρίποντο στην Αλεξανδρούπολη κόντρα στην τοπική Νίκη με 0-3 σετ.

Τα κορίτσια του Φρέντι Μπρουκς επέβαλαν εξ΄ αρχής τον ρυθμό τους και δεν έδωσαν κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο για ν΄ απειλήσει, έχοντας ως «όπλο» τους το σέρβις. Μάλιστα, ο τεχνικός του Άρη είχε την ευκαιρία να κάνει διάφορες δοκιμές και να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε κορίτσια, που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ μέχρι σήμερα.

Μετά το τέλος τυο αγώνα, ο Φρέντι Μπρουκς αρκέστηκε να πει: «Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα, που παρουσίασε σήμερα στο γήπεδο η ομάδα μου. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο ματς της Τετάρτης με τον Επίκουρο για το κύπελλο».

Τέλος, να σημειωθεί πως ο Άρης στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης δεν ήταν μόνος καθώς είχε τη συμπαράσταση αρκετών φιλάθλων του, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον αγαπημένο τους σύλλογο.

Τα σετ: 13-25, 14-25, 9-24

Άρης (Μπρουκς): Ωρολογοπούλου, Βελίκοβα, Γάτση, Κοτέογλου, Καλανταρίδου, Δαουλτζόγλου, Διαμαντή (λ) / Μέλκα, Πήττα, Μπουσνάκη, Κοσμά, Μοδιώτη.

To Top