Παπαγεωργίου στο PRESSARIS: “Τεράστιο το όνομα του Άρη! Μια αγκαλιά για τα νέα παιδιά – Αγωνία για το ποδόσφαιρο του συλλόγου”

Ο Χάρης Παπαγεωργίου είναι ο νέος γενικός διευθυντής όλων των τμημάτων των ακαδημιών μπάσκετ στο Aris Basketball North Academy. Μιλώντας στο PRESSARIS αναφέρθηκε στο νέο πόστο που ανέλαβε, από το οποίο θα προσφέρει αφιλοκερδώς στον αγαπημένο του σύλλογο.

Όπως μας είπε χαρακτηριστικά: “Σε όλη μου την ζωή υπηρετώ τον αγαπημένο μου σύλλογο, από κάθε πόστο και κάθε θέση. Συντάσσομαι σε αυτή την προσπάθεια με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μου στην ομάδα και ειδικά στα παιδιά. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Δεν τίθεται θέμα αμοιβής, όταν πρόκειται για ένα τόσο σοβαρό σκοπό και ρόλο. Υλοποιείται ένα παλιό μου όνειρο. Πρέπει να πάμε πολύ πίσω στην δεκαετία του 80’. Τότε είπα πει να κάνουμε ένα δίκτυο ακαδημιών έτσι ώστε να αξιοποιήσουμε κάθε ταλέντο στην ελληνική επικράτεια”.

Εξηγώντας το γιατί δεν προχώρησε τότε το δίκτυο αυτό η μεγάλη δόξα του Άρη σχολίασε: “Η αγωνία του πρωταθλητισμού δεν μας επέτρεπε τότε να ασχοληθούμε σε βάθος με  το θέμα. Ο Άρης διαθέτει ένα τεράστιο όνομα και λαμπρή ιστορία και θα πρέπει να την εκμεταλλευτεί. Να ανοίξει μια αγκαλιά για όλα τα νέα παιδιά”.

Σχετικά με τη δυναμική του Άρη είπε: “Ο Άρης έχει ένα τεράστιο όνομα και είναι πόλος έλξης για τα νέα παιδιά. Με μίας συντονισμένη και καλή δουλειά θα έχουμε αποτελέσματα. Και στόχος απώτερος είναι να εμπλουτίσουμε την ομάδα την ανδρική».

O Παπαγερωγίου απευθύνει παράλληλα κάλεσμα για το ερχόμενο Σάββατο: “Καλώ όλους τους Αρειανούς να έρθουν στη μεγάλη γιορτή που ετοιμάζουμε. Θα συνδυάσουμε την ψυχαγωγία με την εκμάθηση και θα το χαρούμε όλοι μαζί”.

Τέλος, δεν ξέχασε το ποδόσφαιρο του Άρη:  “Εκφράζω την αγωνία μου για τον ποδόσφαιρο. Ελπίζω η ομάδα να ανακάμψει σύντομα και να βρει τον δρόμο των επιτυχιών.Ο Άρης είναι μία οικογένεια, είναι ενιαίος”.

 

 

 

To Top